Eladó ház Győr, Bácsa 228 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr, Bácsa 228 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8262007
Referenciaszám: 210600520
Frissítve: 5 napja

Győr eladó családi ház 5 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 096 487 Ft/m²
228 m²
Alapterület
440 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 791 041 Ft
Második évtől
1 037 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrben az Ergényi városrészben, minden luxussal rendelkező családi ház lehet most a tied! Kiváló elhelyezkedéssel, építkezésmentes, csendes környéken, maximális, A+++ energetikával!   Nézzük a részleteket: 220 nm élettér: nappali + 3 szoba, 3 fürdő, 3 WC, háztartásihelyiség, és egy hatalmas védett wellness és szabadidős tér. Fedett GK beállók + garázs.   Extrák az árban: Smart, bővíthető, 11,5 kW NAPELEM rendszer.   17,5 kw-os INVERTER Okos, hőszivattyús klímák (LG és GREE) Fatüzeléses kandalló hőlégbefúvásos (EDILKAMIN) 3*32 Amper Felsőkategóriás gépek a konyhában (BAUCHNET, KLARSTEIN, AEG) Gránit burkolat a bejáratnál Gránit párkányok az ablakoknál LED világítás az egész ingatlanban Vízlágyító berendezés Riasztó rendszer – kamerákkal Infra kapu Öntözőrendszer Térkövezett fedett GK beállók Hörmann kapuval ellátott garázs Napvitorla WELLNESS ÉS SZABADIDŐS TÉR cca. 70 nm-en: gépesített konyha 12 személyes étkezőbútor 8 fős finn szauna, 6 személyes minőségi Wellis Jakuzzi, hogy teljes legyen a lazítás Zuhanyzó WC- kézmosó Ez a része az ingatlannak távirányítóval nyitható / zárható tetővel, valamint oldal ablakokkal rendelkezik, így télen nyáron kiválóan biztosítja a kikapcsolódást, a feltöltődét, a baráti összejöveteleket.   Műszaki megoldások: Bramac beton cserépfedés 15 cm-es külső szigetelés 3 rétegű, hőszigetelt műanyag ablakok, szúnyoghálóval, elektromos redőnyökkel Az emeleti fürdőben kád és zuhany áll rendelkezésre, a fényt 4 db VELUX ablak biztosítja.   Többféle fűtési rendszer, akár egymástól független működéssel, a földszinten padlófűtés, az emeleten radiátorokkal készült. Bosh, felsőkategóriás elektromos-, valamint kondenzációs kazán. Az ingatlan fűtése NULLA Ft /év! 120 L-es vízmelegítő Minden igényt kielégítő konyhabútor, konyhaszigettel   Az ingatlan ezt a formáját 2023-ban történt, komplett felújítása során nyerte el.   Nem sorolom tovább az előnyöket, inkább gyere el a családoddal és nézzétek meg személyesen! Hív, ha tetszik, amit látsz! A videót se hagyd ki!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
A+++
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaipari áramluxusinternetbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY