Eladó ház Gyöngyössolymos 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyöngyössolymos 115 nm
Hirdetéskód: 8175000
Feltöltve: 1 hónapja

Gyöngyössolymos eladó családi ház 3+2 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
478 261 Ft/m²
115 m²
Alapterület
752 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyöngyössolymos, Gyöngyöstől 3 kilométerre helyezkedik el, hangulatos, jó infrastruktúrával rendelkező a Mátra ölelésében elhelyezkedő település. Szívesen költöznek ide fiatalok, mivel a falu nagyon jól ellátott, családbarát.. Bölcsőde, óvoda, iskola is várja a falubeli, illetve a környező településekről bejáró gyerekeket. Gyöngyössolymoson eladásra kínálok egy felújított, napfényes otthont 55 000 000 Ft értékben. a lakóterület egyedileg kialakított, akár 2 generáció összeköltözésére és lehetőséget adódóan várja új tulajdonosait. a kényelmet új gázkazán fűtés biztosítja, amely gazdaságos és megbízható megoldást kínál a hideg napokon. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, ahol minden részletre odafigyeltek. a víz- és villanyhálózat teljes cseréjével, új ablakokkal, ajtókkal, burkolatokkal és új fürdőszobákkal l bővült a ház komfortja. a felújítás során a tető cseréje is megtörtént, valamint a homlokzatot 15 cm-es szigeteléssel látták el, garantálva ezzel a hőhatékonyságot és a kedvező rezsiköltségeket. a ház külső színezése még nem történt meg, ezt már az új tulajdonosnak kell befejeznie. Az udvar térköves, a kapu elektromosan működik és teljesen zárt, elzárva a betekintést a kíváncsi szemek elöl.. a kert nem nagy, rendezett és könnyen karban tartható. Legyen ez az Ön otthona! Várom a jelentkezését, hogy megmutathassam ezt a remek lehetőséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortospincebútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kis Lászlóné Aranka
+36 30 422 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kis Lászlóné Aranka
+36 30 422 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY