Eladó ház Gyöngyös 133 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyöngyös 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8242788
Referenciaszám: M239444-4732804
Feltöltve: 2 napja

Gyöngyös eladó családi ház 4 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
368 421 Ft/m²
133 m²
Alapterület
410 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 045 Ft
Második évtől
203 291 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegye, Gyöngyös, Főiskolához közeli részén kínálok eladásra 4 szoba, 133 m2-es családi házat, 410 m2-es telken. 1979-ben téglából épült, statikailag kiváló állapotban lévő, 3 szintes épület. Az alagsorban 20 m2-es aknás garázs és a száraz pince található. A kiemelt földszinti rész és a tetőtér külön lakrészként is használható. A tető betongerendás, jó minőségű cseréppel. A villany-és vízvezeték a korának megfelelő állapotban. A földszint nyílászárói jól záródó, fa, gerébtokosak, tetőtérben műanyag, hőszigeteltek, redőnnyel felszerelve. A szobákat parketta, a többi helyiséget járólap borítja. Fűtése vegyes-és gázkazánnal valamint a tetőtérben konvektorral megoldott. Meleg vizet a földszinten villanyboyler, a tetőtérben gáz fali melegítő szolgáltatja. Riasztóval felszerelve. Ipari áram bevezetve. Az épülethez csatlakozik (átjárással) 30 m2 melléképület. Az udvaron ásott kút és 9 m2 üvegház található. A konyhabútor, gáztűzhely és a beépített szekrények a hirdetési ár részét képezik, egyéb ingóság megbeszélés tárgyát képezi. Autóbusszal és személyautóval egyaránt jól megközelíthető, közelben iskola, óvoda, szupermarket található. Amennyiben az ingatlan vásárlásához hitelre lenne szüksége az OTPBank kedvező konstrukcióit tudom ajánlani, ingyenes tájékoztatással, díjmentes ügyintézéssel támogatjuk Megbízható ügyvédi háttérrel és ingyenes tanácsadással támogatjuk ingatlanvásárlását! Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
I
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muhari Hajnalka Emese OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 838 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muhari Hajnalka Emese OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 838 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY