Eladó ház Gyöngyös 147 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyöngyös 147 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8217162
Referenciaszám: M285962
Frissítve: 20 napja

Gyöngyös eladó családi ház 5 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
666 667 Ft/m²
147 m²
Alapterület
979 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 089 Ft
Második évtől
406 582 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyöngyösön vasútállomás közelében lévő kertvárosi részen egy 147 m2-es családi ház eladó. A ház építésekor két család különálló lakhelyéül szolgált . Az épület tulajdonosa az idők folyamán a két lakást egybenyitotta és így alakult ki a jelenlegi állapot. Az ingatlanban található 4 szoba, 1 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC, 1 előszoba, közlekedő helyiségek. Az egész ház alatt száraz pince található és itt helyezkedik el az épület gépészetét magába foglaló helyiség is. A belső udvari részen található a déli fekvésű terasz, amely a kertrészre néz. A 979 m2-es telken a ház úgy lett kialakítva, hogy az épület autóval is körbejárható. Tartozik az ingatlanhoz egy két beállós garázs és egy gyepesített kertrész is. Az épület az elmúlt évtizedben felújításra került. Elkészült az oldalfalak szigetelése, a nyílászárók hőszigetelt műanyagra cserélése, udvar térkövezése, kerítés kovácsoltvasból elkészítése. Az épület gépészetének korszerűsítése is az elmúlt években fejeződött be, pl. kazáncsere, villamoshálózat fejlesztése, esővíz elvezetés. Az épület belső festése és burkolatai rendezettek, sérülésmentesek, azonnali költözésre alkalmasak. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, több generációs családnak, vállalkozásnak. Az ingatlan egyedisége a belváros közeliségében, a nagy udvarban, az épület fejleszthetőségében-átalakíthatóságában rejlik. Ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány ügyintézéssel, hitel és CSOK ügyintézéssel segítjük a vásárlást.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi-Nagy Károly Gyöngyös Kossuth Lajos utca 22 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi-Nagy Károly Gyöngyös Kossuth Lajos utca 22 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY