Eladó ház Gyöngyös 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyöngyös 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8176398
Referenciaszám: H487605
Frissítve: 26 napja

Gyöngyös eladó családi ház 3 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
449 900 Ft/m²
100 m²
Alapterület
386 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 356 Ft
Második évtől
186 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 3 szobás, 2 generációs 2 fürdőszobás ház, Gyöngyösön, a Petőfi Sándor utca elején, ami akár befektetés céllal is alkalmas lehet! Az alapterülete 100 nm, a telek mérete pedig 386 nm. Az állapota felújítandó, a fűtés gáz (konvektor). A helyiségek könnyen átalakíthatóak és különböző célokra használhatók Az ingatlan környéke kiváló ellátottsággal rendelkezik, és a közlekedési lehetőségek is kitűnőek. Az autóval közlekedőknek nagyon könnyen megközelíthető, autó beállóval rendelkezik. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető! A főtértől ez mindösszesen 2 perc sétára van, és a közelben megtalálható szinte minden üzlet: óvoda, iskola, fogorvosi rendelők, gyógyszertár, bankok, stb. Egy város közepén található 50 négyzetméteres helyiség különböző elnevezésekkel illethető attól függően, hogy mire használják, illetve milyen célt szolgál. Íme néhány példa: Raktár -Kiváló lehetőség tárolásra, ami különösen hasznos lehet vállalkozások vagy hobbitevékenységek számára. Esetleg bérbe is adható, további bevételi forrást biztosítva. Üzlethelyiség - kiskereskedelmi boltnak vagy szolgáltató egységnek. Irodahelyiség - Irodák létesítésére. Műhely - ipari vagy kézműves tevékenységre használatára. Bemutatóterem - termékek vagy szolgáltatások bemutatására. Stúdió - kreatív tevékenységekre, például fotózásra, művészetre vagy médiatermelésre. Kereskedelmi ingatlan -az ingatlant többféle kereskedelmi célra is használható. Rendezvényterem - események vagy rendezvények lebonyolítására! Egy borospincével IS rendelkezik ami számos előnyt kínálhat: Ideális hely borkedvelők számára, ahol megfelelő körülmények között tárolhatják boraikat. Társasági események, kóstolók szervezésére is alkalmas. Növeli az ingatlan exkluzivitását és értékét. Jellemzője: Első lakrész: -Szoba :22nm - Szoba:14,5nm -Konyha:11nm -Fürdő+wc:4nm -Előszoba:6 nm -Spajz:1,6 nm Hátsó lakrész: -Szoba:17,23nm -Konyha +étkető:14nm -Előszoba:3,3nm -Spájz:3nm -Fürdőszoba:3,6nm -Raktárhelység:50,4 nm -Pince:100nm Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal. Készséggel állok rendelkezésére, és szívesen segítek Önnek az ingatlan megtekintésében és az ügyintézéssel kapcsolatban. Ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zoltánné Zsani Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zoltánné Zsani Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY