Eladó ház Gyömrő 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyömrő 76 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8275645
Referenciaszám: HZ016007-4761341
Frissítve: ma

Gyömrő eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
656 579 Ft/m²
76 m²
Alapterület
580 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYÖMRŐ központjától pár percre, CSENDES környéken eladó TEHERMENTES, remek elosztású családi ház nagy kerttel! Főbb jellemzői:Telek mérete: 580 nmHáz mérete: 76 nm + 37,8 nm-es terasz + garázsSzerkezete: beton alap + tégla és vályogFűtése: Gázkonvektor, Hűtő-fűtő KlímaRedőnnyel és szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászárók,, bukó-nyíló szerkezettelAz ingatlant 2018-ban újították fel, új belső burkolatot kapott, minden nyílászárót kicseréltekTeljes elektromos és vízhálózat csere történt 2018-banElosztása:3 db szobaElőtérKonyhaEbédlőFürdőszoba (zuhanyzóval és Wc-vel)Háztartási helyiség wc-velKamraA tágas előtérből nyílik az étkező, két szoba, a kamra, a fürdő és a háztartási helyiség. Az étkező hatalmas, világos, a családi élet központjának tökéletes. Innen nyílik a szintén mondernizált konyha, ahonnan közvetlen kijárás van az udvarra. Az kert rendezett, mérete és elhelyezkedése miatt tele van lehetőségekkel, a képeken is látható, hogy mérete ideális gyermekes családok számára is.Inrastruktúra:közelben buszmegálló (helyi busz és volán busz, mellyel eljuthatunk az Örs Vezér teréig)közelben vonatállomás (Keleti pályaudvar 25-35 percre)autóval pár perc az M4-es, az M0-ás autóút, illeve negyed óra Budapest határa az 31-es főútonpár perc sétára óvoda és általános iskola, negyed óra sétával gimnázium is elérhető3 perc sétára COOP, 10 percre TESCO, 15 percre SPAR találhatóvasárnaponként hatalmas piac várja az érdeklődőketGyömrő Budapesttől autóval 10 percre, a Keletiből vonattal 35 percre lévő, kertvárosi jellegű település. Nagy előnye, hogy megvan benne a nagyobb városokra jellemző infrastruktúra (szupermarketek, üzletek, vendéklátóhelyek, iskolák, óvodák, bölcsik)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY