Eladó ház Gyömrő 182 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyömrő 182 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075158
Referenciaszám: H483232
Frissítve: 1 hónapja

Gyömrő eladó családi ház 7 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
714 286 Ft/m²
182 m²
Alapterület
651 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 343 Ft
Második évtől
539 343 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kényelmes otthon Gyömrőn, 7 szobával - Pest megye Kedves Érdeklődő! Ez a szép, használt ház Pest vármegyében, a Dobó utcában található. Az ingatlan alapterülete 182 négyzetméter, míg a telek mérete 651 négyzetméter. Az ingatlan állapota jó, így azonnal beköltözhető. 7 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, így kényelmesen elfér benne egy nagyobb család is. A terasz mérete 35 négyzetméter, míg az erkély mérete 6 négyzetméter. A családiház fűtéséről elektromos cirkó gondoskodik, míg a klíma a nyári melegben biztosítja a kellemes hőmérsékletet, kiváló szigeteléssel rendelkezik, kiegészítve egy 9.3 kWh napelemes rendszerrel. Felszereltségének köszönhetően a fenntartása alacsony, a rezsivédett ár alatt tartható! A környék csendes és biztonságos, ideális otthona lehet egy családnak. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, mivel a közlekedési lehetőségek kiválóak. A tömegközlekedési lehetőségek között helyi buszjárat és vonat áll rendelkezésre. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ingatlan, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, akár hétvégén is. Pénzügyes kollégáink bankfüggetlen pénzügyi termékkínálatából tudja kiválasztani az Önnek legkedvezőbb megoldást. Ingatlan szakjogászunk a problémamentes vásárlás záloga.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Erkély:
6 m²
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
A+
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polgár Péter Otthon Centrum - Pécel Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polgár Péter Otthon Centrum - Pécel Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY