Eladó ház Gyömrő 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyömrő 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7813086
Referenciaszám: H471020
Frissítve: 1 hónapja

Gyömrő eladó családi ház 4 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
473 276 Ft/m²
116 m²
Alapterület
625 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Most 5MFt-al kedvezőbb áron!!! - Kincs, ami VAN! Gyömrő egyik legcsöndesebb részén található ez a talán a 20-as években épült masszív nagypolgári ház, melyet a nagy terek mellett az időtállóság és most már az energiahatékonyság is jellemez. A napjainkban befejezett teljes külső felújítás révén, a korszerű hőszigetelő rendszernek köszönhetően az épület méltán kiérdemelte az alacsony fenntartású OTTHON címet, és mivel most már új tulajdonosára vár, egy rendkívül egyedi és ritka kincs került ki a gyömrői ingatlanpiacra. Jöjjön egy kis múltidézés. E nagypolgári ház építésének pontos dátuma elvész a múlt homályában, azonban amit biztosan tudunk róla az az, hogy még most is úgy nevezik, a jegyző háza. Valószínű, hogy a 20-as-30-as években a településért oly sokat tevők egyike, Simon Mihály gyömrői főjegyző otthonául szolgált. Ékes bizonyítéka, hogy a pince falazatában rengeteg a Gyömrői Piros Tégla, a főfalakban pedig több helyen is Gyömrői Címeres Tégla látható. E téglákat a mostani Tófürdő helyén működő, az 1930-as években elsülyedt Gyömrői Téglagyárban gyártották. A 2. VH idejéből fennmaradt mendemondák szerint akkortájt a házat egy igen jómódú katonatiszt és családja lakta, aki a háború alatt rengeteg kincset, aranyat ásott el a birtokán. Egyik későbbi tulajdonosa el is kezdte ezeket keresni és talált is jópár ezüstöt*. Napjainkban. Jó alapokra lehet és csak arra érdemes építkezni! A ház külső, energetikai korszerűsítésének gigászi része megtörtént. A külső falakra 15 cm szigetelés, a gerébtokos ablakok helyére 2 és 3 rétegű műanyag, redőnyös és szúnyoghálós nyílászárók kerültek. Inkább előnyös Önöknek, hogy nem kell megalkudniuk egy adott, esetleg kevésbé tetsző külső színnel, mert megvan a választás lehetősége: olyanra színezhetik, amilyenre csak szeretnék! A belső megújulásban is Önöké a választás lehetősége, mind az alakításban, mind pedig az esztétikában. A ház 2 oldalán 1-1 önálló, előszobás bejárat található, mely megkönnyíti 2 generáció átjárásmentes haladását, a ház 2 oldalát pedig gigantikus, 42 nm-es fedett terasz öleli körül. Külön kis házban, 30nm-en konyha-étkező és egy nagy szoba található, mely pl. egy 3. generációnak szolgálhat otthonául, legyen szó akár idősebb szülőről, akár az önállóságot kóstolgató kisfelnőttről. A fentiek tükrében már Ön is látja, hogy OTTHON-t illetően ez az ingatlan egy igazán ritka és talán vissza nem térő lehetőség. *Kincs, ami VAN! Az alapvetően garantált kincs nem más, mint ez a szerethető OTTHON. Ha előkerülne a fentebb említett arany, vagy ezüst, az mind ráadás! Őszintén kívánom, hogy meglássa és megtalálja e házban az otthonukat, ne féljen az alakítástól, fúrjanak-faragjanak, bontsanak-építsenek, ha szükséges, alakítsák át olyanra, hogy sokáig szeressenek benne élni. Ne hagyja hát ki, hívjon-írjon, kérdezzen, beszéljünk róla, nézze meg közelebbről. Mint az ingatlan házigazdája, ÖRÖMMEL megszervezem a bemutatót!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Terasz:
42 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Tibor Otthon Centrum - Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Tibor Otthon Centrum - Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY