Eladó ház Gyömöre 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyömöre 100 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8268655
Referenciaszám: 114482
Feltöltve: ma

Gyömöre eladó családi ház 4 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
369 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 10. 06. 1:30 és 2024. 10. 06. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 116 758 Ft
Második évtől
153 091 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Gyömöre község csendes utcájában, egy 100 m2-es nappali+ 3 szobás családi házat a hozzá tartozó 50 m2-es tégla építésű garázzsal, továbbá egy közel 100 m2-es félkész állapotú épülettel együtt. A főépület, téglaépítésű, födémszerkezete betongerendás, a tető cserépfedésű, hőszigetelt műanyag ablakai redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A tetőszerkezet tíz éve felújításon esett át. Az ingatlan fűtését gázkazán és vegyestüzelésű kazán biztosítja. A ház elosztása: fedett terasz, előtér-nappali, 3 szoba, konyha, kamra, fürdő +WC, háztartási és kazán helyiség, pince. Az ingatlanok egy 1905 m2-es telken helyezkednek el, jobb telekhatárra épültek, elöl a családiház, mögötte a garázs, gazdasági épületek és leghátul a 100 m2-es félkész téglaépítésű ingatlan. A rendezett kert füvesített, találunk gyümölcsfákat és egy gyűrűs ásott kutat is. Az ingatlan korának megfelelő műszaki állapotban van, lakható, de felújításra, korszerűsítésre és modernizálásra szorul. Gyömöre község Győr-Moson-Sopron megyében, a Téti járásban található. A falu határa romantikus, dombokban és völgyekben bővelkedik. Megközelítési útvonala a Pápa és Győr térségét összekötő 83-as főút, amelyről Tétnél kell letérni a 8306-os útra; továbbá vonattal vagy busszal is lehetséges. Győrtől 20 kilométerre található, az új 83-as úton 15 perc autóval. Gyömörén a népi építészet formakincsét és hagyományait még ma is magánviselő házak között a településen kb.1250 ember él. A százéves gesztenyefák között diszkréten meghúzódó - 2016-ban felújított - óvoda, és a korszellemnek megfelelően szintén felújított, de építészetileg harmonizáló iskola biztosítja a település folyamatos megújulását, miközben tisztelettel őrizi annak hagyományait is A település központjába két szépen felújított templomot találunk. Az óvodán és az iskolán kívül van bölcsőde, könyvtár, önkormányzat, kultúrház, háziorvos, védőnő, idősek Napközi Otthona, posta, játszótér, vendéglő, bevásárlási lehetőség és a község saját újsággal is rendelkezik. A községben aszfaltos utak vannak, falun belül kiépített vezetékes víz, csatornahálózat, gázhálózat egyaránt van. További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom ezt a Győrhöz közeli, hangulatos ingatlant! A házikó tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető! Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY