Eladó ház Gyomaendrőd 485 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyomaendrőd 485 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8276131
Referenciaszám: M289654
Frissítve: 7 napja

Gyomaendrőd eladó családi ház 4 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
80 297 Ft/m²
485 m²
Alapterület
943 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 403 Ft
Második évtől
161 803 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagy ház nagy lehetőségekkel, és nagy mértékű árcsökkenéssel! Eddig 48 millió forintos árral meghirdetett ingatlan most csak 39 millió forintért ELADÓ! Eladásra kínálok egy több funkciós épületet (lakás+üzlet) Békés vármegyében Gyomaendrőd Endrődi településrészen. Az ingatlan Békéscsabától 45 km-re, az M44 autóúttól 20 km-re van. Az épület elhelyezkedése nagyon jó, Endrőd központjában található. Közelben gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, üzletek. A Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola, a Hídfő étterem, a Hármas-Körös, posta, benzinkút 500 m-en belül. Az épület kb. 1920-ban épült, a kisebb bővítéseket, átalakításokat folyamatosan végzett a jelenlegi tulajdonos, aki 1991. óta lakik az ingatlanban. Az épület nagy része tégla alappal, vegyes falazattal épült, cserépfedésű. A LAKÁS helyiségei: előszoba, 3 szoba, nappali-étkező, konyha, közlekedő, fürdőszoba, WC . Területe: 123,9 m2. Nyílászárókat műanyagra kicserélte a tulajdonos néhány éve. Nyilvántartás szerint a lakás része még az edzőterem és a mellette jelenleg raktárként funkcionáló helyiség. Ennek a két helyiségnek utcáról is van bejárata, tehát kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre is kiválóan alkalmas! A két helyiség felett galéria került megépítésre. Az épület egy részében évek óta és jelenleg is üzemelő BOLT van, raktárakkal. A melléképület is felújításra került, egy önálló lakás került kialakításra konyha, szoba, étkező és fürdőszoba helyiségekkel. Területe: 40 m2. A helyiségek összes alapterülete 485,7 m2. A lakóépület fűtése vegyestüzelésű kazánnal , az üzletrész gázkazánnal van megoldva, de a lakás fűtésére gáz, illetve elektromos fűtés is beállítható. Az üzlet 3 fázissal ellátott. Gyomaendrőd és környéke kedvelt horgászparadicsom, egész évben állandóan látogatott horgász-, turista- és fürdőhely. Gyomaendrődön 16 holtág, és az élő Körös várja a természetes vizet, a horgászatot kedvelőket. A településnek van két szabad strandja és egy több medencés - fedett medencékkel is, szaunával, gyógykezelésekkel rendelkező Liget fürdője, amelynek vizét 1960-ban minősítették gyógyvízzé. Az ingatlan per és tehermentes. BUDAPESTI lakás csere is opció. Az ingatlanra CSOK + - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Liszkainé Nagy Mária Veronika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Liszkainé Nagy Mária Veronika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY