Eladó ház Gyenesdiás 230 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyenesdiás 230 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7391709
Referenciaszám: HZ074009
Frissítve: 22 napja

Gyenesdiás eladó családi ház 10 szobás: 239 millió Ft

239 millió Ft
1 039 130 Ft/m²
230 m²
Alapterület
1205 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 756 238 Ft
Második évtől
991 562 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keszthely mellett, Gyenesdiáson, a strandtól, Balatontól 5 perc autóútnyira vagy 15 perc sétatávnyira eladó egy kétszintes, 230 nm-es, medencés ház.Az ingatlan 2000-ben épült majd 2021-ben komplett felújításon esett át. 2024-ben szaldós elszámolású, 8KW kapacitású napelemrendszer került beszerelésre.A földszinten nappali, étkező, konyha, 2 hálószoba, előtér, fürdőszoba, 2 db mellékhelyiség, kamra, garázs és mosókonyha, míg az emeleten 3 külön bejáratú lakóegység került kialakításra, amely igény szerint alkalmas idegenforgalmi hasznosításra, illetve gyerekszobáknak, edzőteremnek, dolgozószobának, vendégszobának.Az épületben mind a fűtés mind a melegvíz előllítása gázzal történik. A földszinten padlófűtés is biztosítja a komfortérzést. A nappaliban található kéménykiállás is, így cserépkályha, kandalló kialakítása megoldható.Az ingatlan jelenleg idegenforgalmi hasznosításban van, így jövőbeni tulajdonosa is tudja ennek megfelelően használni, de kombinálható is a lakhatással, így hosszú távon tud biztos megélhetést nyújtani.A házhoz tartozik egy 6x10x1,5 méteres úszómedence is automatizált vízforgatóval és vegyszeradagolással.A kertben ezenkívül automata öntözőrendszer található, valamint egy fedett kültéri pihenő.A több mint 1200 nm-es nagyságú telken 4 db gépkocsi számára biztosított a beállás, míg 1 db gépkocsi számára garázs is van.Az ingatlan árába a teljes jelenlegi felszereltség is beletartozik (bútorzat, teljesen felszerelt konyha, (hűtőszekrény, mosogatógép, mikro, edények stb.). Az ingatlan azonnal költözhető.Kérdés esetén kérem, keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
4,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY