Eladó ház Gyékényes 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyékényes 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140822
Referenciaszám: H479346-4622235
Frissítve: 19 napja

Gyékényes eladó családi ház 4 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
140 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
4646 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 475 Ft
Második évtől
70 115 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyékényesen 4 szobás családi ház hatalmas telekkel, melléképületekkel eladó! Eladó a képeken is látható családi ház Somogy Vármegye déli részén, a horvát határ mentén. Tulajdonságok: - tégla és beton alap, tégla falazat - a tető héjazata pala - alapterület: 120 m2 - közművek: víz, villany, gáz és csatorna bekötve - a telek mérete: 4646 m2 - 4 egész szoba, egy félszoba - fűtés: egyedi fűtés, hagyományos kandallókkal - régi típusú, fa nyílászárók - kút - száraz pince - melléképületek A községben megtalálható: boltok, éttermek, orvosi rendelő, óvoda, szociális otthon A legközebbi város Csurgó, 10 km-re található, míg a legközelebbi nagyváros Nagykanizsa, 30 km távolságra van. A Balaton 1 órás autóúttal, 80 km távolságban elérhető. Gyékényes az ország legkedveltebb horgász- és búvárparadicsoma. Az elmúlt években a sok fejlesztésnek köszönhetően turisztikailag is egy kiemelt központ a falu, leginkább a nyári időszakban. A horgászok Európaszerte ismerik Közép-Európa egyik legtisztább tavát. A tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY