Eladó ház Gyál 149 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 149 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8243144
Referenciaszám: M287582
Feltöltve: 1 napja

Gyál eladó családi ház 3+1 fél szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
736 033 Ft/m²
149 m²
Alapterület
490 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyálon egy kiváló helyen található, újépítésű, emeletes családi ház, amely ideális családok számára. Az ingatlan 149 m2 alapterületű, és 490 m2-es telken található. A ház márciusi átadással várja új lakóit, így még van lehetőség arra, hogy a családok már tavasszal birtokba vegyék álomotthonukat. Az ingatlan tervezés során egy tágas és kényelmes élettér megteremtése volt az elsődleges cél. A ház három szobás, egy nappalival, egy tágas konyha-étkezővel, dolgozószobával, két fürdőszobával és garázzsal rendelkezik. A modern kialakítás és az emeletes elrendezés lehetővé teszi, hogy minden családtag megtalálja a maga számára megfelelő teret. Az épület szerkezete Porotherm 30 N+F téglából készül, amely kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A külső falakat 10 cm-es nyílt cellás hőszigeteléssel látják el, míg a padló és a födém is extra szigetelést kap a hideg hónapokra. Az épület homlokzata modern és stílusos, Dryvit vakolattal, antracit és fehér színek kombinációjával. A tetőfedést betoncserép vagy korcolt alumíniumlemez biztosítja, amely szintén a modern megjelenést erősíti. A ház energetikai szempontból rendkívül korszerű. A központi fűtés levegő-víz hőszivattyú biztosítja, amely padlóba szerelt hőleadókon keresztül melegíti fel az otthont. Ez a rendszer nemcsak energiatakarékos, hanem környezetbarát is, ami hosszú távon jelentős költségmegtakarítást fordít. Kiegészítő fűtési beállítások mobil gázpalackos fűtőberendezés vagy hőszivattyús klíma biztosít. Az ingatlanhoz minden közmű be van vezetve, beleértve a vizet, csatornát és elektromos áramot is. A modern hatékony rendszer hatékony, az új tulajdonosok minimális karbantartási költségekkel számolhatnak és a fűtési is kimagasló hatékonysággal üzemel. Várom hívását a hét bármely napján. Rugalmasan tudom mutatni. Az ingatlan CSOK + -ra alkalmas. A hitelügyintézésben segítséget tudunk nyújtani.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Erkély:
6,5 m²
Terasz:
16,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaduplakomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigóné Varga Andrea Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigóné Varga Andrea Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY