Eladó ház Gyál 185 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 185 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8198703
Referenciaszám: 94_dir
Frissítve: 14 napja

Gyál eladó családi ház 4 szobás: 114 millió Ft

114 millió Ft
616 216 Ft/m²
185 m²
Alapterület
718 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 360 716 Ft
Második évtől
472 963 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYÁLON NAGY MÉRETŰ CSALÁDI HÁZ 185 M2 ALAPTERÜLET, 718 M2 TELEK HATALMAS SZOBÁK, KIVÁLÓ ELOSZTÁS TEHERMENTES, DUPLAKOMFORTOS NAGYCSALÁDOKNAK IS Eladó Gyálon, jó közlekedésnél egy 1999- ben épült, kétszintes, 185 m2 alapterületű, külön álló, kertes családi ház tehermentesen. Elosztása nem szokványos, hiszen 30 m2 –es szobái ritkaságszámban mennek, manapság kevés hasonlóan nagyvonalú térelrendezésű épületet találni. Az óriási szobák természetesen felezhetőek, így akár 6 hálószobát is ki lehet alakítani a jelenlegi háromból. Nappalija, konyhája szintén tágas, szellős, mindkét szinten fürdőszoba. Az épület meglehetősen masszív, erős szerkezetű, emelt beton alapra építve, tégla falazattal és beton födémmel. Homlokzatán szigetelés, szigetelt fa nyílászárók, mindenhol redőnnyel szerelve. Mindkét szint klimatizált. Fűtés és meleg víz előállítás kombi gázkazánnal történik. A biztonságra riasztórendszer figyel. Dél- Délnyugati fekvésének és a sok ablaknak köszönhetően mindig világos. A telken áll egy kis méretű, bontandó/felújítandó melléképület, több gépkocsi számára beálló és rengeteg szabad hely további ötletek megvalósításához (garázs, medence, játszótér, szaletli, stb.) A közelben buszmegállók, iskola, park, játszótér. A környék rendezett, a lakóközösség problémamentes. Amennyiben nagyban gondolkodik és ingatlant keres a környéken, kérem tekintse meg ezt a remek házat! Kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Ár: 114 millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY