Eladó ház Gyál 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 100 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8191600
Referenciaszám: 72-785
Frissítve: 21 napja

Gyál eladó családi ház 2 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
899 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3624 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyál csendes nyugodt részén 100m2-es családi házzal, két helyrajzi számon lévő telek, mely 3624 m2-es, ami akár külön értékesíthető, eladó! A telek 3624 m2, melynek megosztása már folyamatban van, így akár külön is eladható. két utcáról megközelíthető. Összes közművel rendelkezik- vezetékes víz, áram:3x50 A, csatorna, a gáz a kerítésnél található. Telepítésre került egy nagy teljesítményű napelem: 30 kW (éves elszámolás), mely a ház teljes elektromos áram szükségletét fedezi. Rendelkezik egy lakóházzal mely könnyűszerkezetes, 100 m2, elektromos padlófűtéssel és hűtő-fűtő klímával is rendelkezik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, gardrób, dolgozósarok és zuhanyzós fürdőszoba a lakótér. A nyári időszakban hatalmas teraszon élvezhetjük a jó időt. A ház professzionális kamera és riasztórendszerrel felszerelt. A telek első harmadában konténerekből épített 3 állásos garázst látunk, ami rengeteg tárolóhelyet biztosít, valamint műhelyként is használható, nagy teljesítményű klímával fűthető. A kert részben parkosítva van, öntözőrendszerrel telepítve. Ezen kívül fúrt kutak is rendelkezésre állnak. A megosztás után a nagyobbik telek a házzal kb. 2300 m2 lesz, ennek a vételára külön 69.9 M, a hátsó utcáról elérhető telek kb 1300 m2, mely szintén rendelkezik közművekkel, külön megvásárlás esetén az ára 20 M. Az ingatlan, nem hitelezhető, a telek beépíthetősége 30% LF-2. Ajánlom figyelmébe, befektetőknek, hiszen ez egy telek áron levő ingatlan. Kiváló Telephelynek, vagy új építésű házak építésére is ajánlom. A megtekintéshez időpont egyeztetés szükséges. Hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázsamerikai konyhagardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY