Eladó ház Gyál 129 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 129 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8108744
Referenciaszám: U0041191_69468
Frissítve: ma

Gyál eladó családi ház 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
581 395 Ft/m²
129 m²
Alapterület
730 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra Kínálunk egy csodás házat Gyál központi részén és rendkívül kedvelt környékén. Eladásra kínáljuk, ezt a minden igényt kielégítő ingatlant, mely központi helyen van, így néhány perc távolságon belül elérhető posta, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség. Az M0 autóútnak köszönhetően könnyedén elérhetőek a nagy hipermarketek is. Az ingatlan 2000-es évektől folyamatos korszerűsítéseken esett át, így a fűtésről gáz cirkó, split klímák és a teljes házban kicserélt nyílászárók, illetve a külső szigetelés biztosítják annak kedvező rezsi költségeit. Belső kialakítása tekintetében, akár több generációnak is otthont biztosíthat. Helyet kapott két fürdőszoba, tágas hálószobák (összesen 4) mindkét szinten, illetve a földszinti részen egy kitűnő, életre alakított konyha teljes gépesítéssel. Az új tulajdonos megszámlálhatatlan mennyiségű tároló alkalmatosságot (beépített gardrób szoba) is ki fog tudni használni a pincén, padláson és a 2 db fedett gépjármű parkoláson kívül. Intor Ingatlan – Otthont biztonságban! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállógarázskertteraszpincebútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollár Ábel Gergő Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollár Ábel Gergő Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY