Eladó ház Gyál 133 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7754855
Referenciaszám: 23_dir
Frissítve: 14 napja

Gyál eladó családi ház 5 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
413 459 Ft/m²
133 m²
Alapterület
813 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 998 Ft
Második évtől
228 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyál kertvárosában, csekély forgalmú mellékutcában 3 külön bejáratú lakrészből álló, így akár 3 generáció számára is megfelelő családi ház. Az épület teljes, nettó alapterülete 133 nm, részleges felújítása az elmúlt években folyamatosan zajlott. Vízvezeték, villanyvezetékek, nyílászárók, burkolatok cseréje, redőnyözés, homlokzati szigetelés és egyéb állagmegóvó munkálatok is történtek. Az egyes lakrészek közművek tekintetében almérőkkel felszereltek, így a fogyasztások külön-külön mérhetőek. Az épületrészek fűtését kombi gázcirkó vezérli, a meleg víz előállítását lakrészenként egy-egy villanybojler végzi. Az első két lakrész egy ütemben épült, vegyes falazatú (kb. 2/3 részben tégla), a harmadik lakrész később lett építve, ez tiszta tégla falazatú. 1. lakrész: 1 nagyméretű hálószoba, társalgó, konyha, fürdőszoba 2. lakrész: 1 nagyméretű lakószoba-konyha, fürdőszoba 3. lakrész: 1 nagyméretű hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba –klimatizált épületrész. Akár befektetésnek is megfelelő, mert villámgyorsan kiadható, adott esetben a mostani albérlőkkel is folytatódhat a bérbeadás. A nagyméretű, 813 nm-es telken gépkocsi beálló, kisebb-nagyobb melléképületek, tárolók, a növények locsolásához gyűrűs kút áll rendelkezésre külön hidrofor házzal. Az ingatlan tehermentes, tiszta tulajdonviszonyokkal. A közelben BKV megálló, bevásárlási lehetőség, iskola, stb. Ha lát benne fantáziát és megnézné személyesen is, kérem hívjon bizalommal! Ár: 54.99 millió Ft. Amennyiben Ön is szeretné eladni ingatlanát, mi ingyenes piaci értékbecsléssel és tanácsadással állunk rendelkezésére. Ezen kívül bank független hitel-ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány beszerzésével és megbízható építőipari szakemberekkel segítjük ügyfeleinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágosétkező

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY