Eladó ház Gyál 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7439684
Referenciaszám: H454960
Frissítve: 1 hónapja

Gyál eladó családi ház 6 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
459 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
896 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYÁLON EGY KIVÁLÓ KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Eladó két utcára a XVIII. kerülettől egy csendes, aszfaltos utcában lévő 252nm-es Kétgenerációs Tégla építésű családi ház. Száraz és tágas szuterénnel 106nm,Hörmann garázsajtóval rendelkezik. Lépcsőn felérve fogad minket egy 12nm- es terasz, a földszintet és az emeletet körfolyósó veszi körbe. Ajtón belépve fogad minket, egy tágas,15,5nm-es előszoba, amiből nyílik a földszint legnagyobb szobája, a nappali. Tovább haladva az ingatlanban, külön nyíló konyhához vezet az utunk, ami 13nm,és tartozik hozzá egy kamra is 2,4nm. A konyha mellett kapott helyet a fürdőszoba 6,3nm,kifogástalan állapotban. Mellette található a külön helyiséget kapó illemhely 1,5nm. Végezetül a földszint jelenlegi egyetlen hálószobája következik, ami szintén egy tágas teret jelent, a maga 25,3nm-vel. Az emlet teljesen felújított ,109nm-es lakás fogad minket, igényesen kivitelezett hideg-meleg burkolatokkal, kedvelt szín összeállításokkal, a bútorzatok terén is. Külön nyíló sarokkádas 5,3nm fürdőszoba, szintén külön helyiséget kapott a 1,5nm-es illemhely. Ahogy az alsószinten itt is egy tágas, napfényes hálószobát találunk 21,6nm,mivel a két szint ,a nappali 32,1nm, és a hálószoba tekintetében ugyan úgy lett kialakítva, ezért erkélykapcsolattal is rendelkeznek. Igényesen, minőségi alapanyagokból kialakított, gépiesített konyhában 22,2nm, kapott helyet az étkező is. Egy csiga lépcsőn keresztül tudjuk elérni a beépített tetőteret 34,5nm,ahol egy előszobából két darab külön nyíló szoba(14,7nm,9,5nm), és egy különálló fürdőszoba 6,6nm található. Az ingatlanhoz lett építve egy 32,5nm-es kis ház , ami a kezdetekor lakóházként funkcionált benne víz, villany, gáz. Különálló fészerrel rendelkezik 24nm, itt elférnek biciklik, szerszámok, fűnyíró, kerti eszközök, a kettő között kapott helyet, a fedett kocsibeálló 37,4nm,ahol három gépjármű is elfér. Parkosított teleken 896nm,locsoláshoz fúrtkút biztosítja a kellő mennyiségű vizet. A környék csendes és emellett frekventált mivel, pár perc sétára megtalálhatóak, orvosi rendelő, gyógyszertár, zöldséges, Gyáli piac, Tesco, Lidl, Penny, Coop,Kormányablak, Sportcsarnok, Uszoda, Extrém paintball pálya a sportolás szerelmeseinek. Természetesen a közelben van benzinkút, autószerviz, virágbolt, étterem, barkácsbolt, és minden olyan üzlet ami a mindennapi élethez szükséges lehet. Közlekedésileg is a legjobb helyen van az ingatlan, mivel 10 perc sétára van a Gyálfelső vasútállomás. Amennyiben a leírtak alapján felkeltette az érdeklődését, esetleg kérdése merülne fel ,keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
12,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burai Attila Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burai Attila Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY