Eladó ház Gutorfölde 119 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gutorfölde 119 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8229417
Referenciaszám: H488569-4731615
Frissítve: 5 napja

Gutorfölde eladó családi ház 4 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
158 824 Ft/m²
119 m²
Alapterület
2356 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Zala Vármegyei Gutorföldén kínálok megvételre, egy 2356 m2-es telken elhelyezkedő, tégla építésű nettó 119 m2-es családi házat. A település a Zalai dombságban, Göcsej déli részén, Zalaegerszegtől 29 km-re, Lenti városától 20 km-re található. A csendes, nyugodt utcában elhelyezkedő ház, eredetileg ikerházként volt nyilvántartva, ezért két külön bejárattal rendelkezik. Jelenleg a ház és a telek egy helyrajzi számon szerepel, egy tulajdonosa van az ingatlannak. Lehetőség van belülről is összenyitni a két házat igény esetén, de felújítás után tökéletes lehetőség kétgeneráció együttélésére is. Felújítandó állapotú az ingatlan, amely 4 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba + WC, 2 kamra, 2 előszoba elosztással rendelkezik. A ház fűtése gáz-konvektor, nyílászárók eredeti fa szerkezetűek. Az udvaron található egy tároló, a kert nagy részét pázsit borítja, néhány gyümölcsfával. A községben óvoda, alsó tagozatos általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, pizzéria, posta, vasútállomás egyaránt megtalálható. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Bálint Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 798 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Bálint Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 798 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY