Eladó ház Gősfa 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gősfa 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251062
Referenciaszám: 171141
Frissítve: 2 napja

Gősfa eladó családi ház 4 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
14 185 Ft/m²
86 m²
Alapterület
2679 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171141 hivatkozási számú gősfai családi ház. Az ingatlan 87 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik, amelyben három kényelmes szoba, egy tágas előszoba, modern fürdőszoba WC-vel, valamint egy nagy, felújított konyha található. A konyha és a fürdő alatt egy nagy pince húzódik, ami további tárolási lehetőségeket kínál. A házhoz tartozó 2679 négyzetméteres telek több funkciót is betölt: a gondosan karbantartott kertben gyümölcsfák és díszfák kínálnak árnyékot, míg a terület további része erdős ligetként és szántóként szolgál, melyet egy helyi gazda használ bérben. Az ingatlan udvarán egy garázs és tároló is található, így a ház minden igényt kielégít. A ház 1970-es építésű, de 2023-ban teljeskörű felújításon esett át, amely során korszerűsítették a villamoshálózatot, a vízrendszert, a fűtési rendszert, valamint a nyílászárókat is. A modernizált elektromos rendszer 3x16 amperes ipari áramot biztosít, a fűtésről pedig egy új gázkazán és központi fűtés gondoskodik, de a pincében található szilárd tüzelésű kazánnal is megoldható. A tetőt szintén felújították, cserépborítású, így az épület hosszú távon is biztonságos és stabil. Gősfa egy csendes, történelmi múltú település, amely Zalaegerszeg és Vasvár között található. A község infrastrukturálisan jól ellátott, összközműves és kényelmes lakóhelyet biztosít mindazoknak, akik nyugodt, természetközeli életre vágynak, de fontos számukra a város közelsége. A ház előtt egy gondozott park található, ahol fásított zöldterület nyújt további kikapcsolódási lehetőséget. Ez az ingatlan ideális választás családok számára, akik szeretnék élvezni a csendet, a természet szépségeit, ugyanakkor egy jól felszerelt, modern otthon kényelmét. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gősfai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171141 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY