Eladó ház Gór 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gór 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213162
Referenciaszám: HZ050813-4717496
Frissítve: 12 napja

Gór eladó családi ház 5 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
211 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1292 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 266 Ft
Második évtől
140 644 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gór község Vas megye sárvári járásában,a Répce jobb partján, Büktől 5 km-re keletre fekszik. A község északi részén húzódik a Bük- Bő- Gór- víztározó, közúton a 86-os főútról érhető el. Sárvár 22, Szombathely 30, Sopron 45, Győr 82 km távolságra található, a település közlekedését az M86 gyorsforgalmi út közelsége is segíti. A falu központi részén eladó egy nettó 160 m2-es két szintes, klasszikus megjelenésű családi ház. A 91-ben épült tégla épület teljesen közművesített, jó szerkezeti állapotban van, felújítása-korszerűsítése időszerű. Két generációs épületként is funkcionálhat, öt nagy méretű szobája van, alul felül is van fürdő, wc-k és konyha kialakítva. Az épület részben alá pincézett, (33 m2) itt a vegyes kazán és a gáz kazán is helyet kapott. Az udvar közepére egy tágas garázs és műhely épült, ipari áram csatlakozással, pakolható padlástérrel. Az 1292 m2 telek hátsó része zöld, gyümölcsöktől roskadozó alma, körte, szilva és diófák tarkítják. Gór preferált település, így elérhető a Falusi CSOK támogatás, amely teljes illetékmentességet és az eddiginél magasabb támogatási összegeket jelent az otthonteremtést tervező párok, családok számára. Maximálisan akár 15 millió forint támogatási összeghez is hozzá lehet jutni a meglévő és vállalt gyermekek számától függően vásárlásra és felújításra.A Falusi CSOK támogatást igényelhetik élettársak, házastársak, valamint gyermeküket egyedül nevelő szülők is. Meglévő gyermekek után igényelt támogatás esetén nem számít, hogy az igénylő hány éves... Az ingatlan teher mentes, azonnal birtokba vehető. További információkért keressen bizalommal … !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
D
ipari áramduplakomfortosgarázsjó közlekedésűcsendesgardróbpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Goldschmidt Ferenc Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 20 363 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Goldschmidt Ferenc Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 20 363 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY