Eladó ház Gönc 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gönc 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8203361
Referenciaszám: 29985
Frissítve: 8 napja

Gönc eladó családi ház 3 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
227 619 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 624 Ft
Második évtől
99 156 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Gönc főutcáján található, egyik legnagyobb telekmérettel rendelkező 105 nm-es családi házat, mely közel 1800 nm-es telken helyezkedik el. A településen ritka adottságokkal rendelkező ingatlan, széles udvarának és méretének köszönhetően, gazdasági tevékenység céljára is alkalmas. A 105 nm-es családi ház alapja, masszív rakott kő falazattal és tetőcserép fedéssel rendelkezik. Nyílászárói dupla fatokosak, redőnnyel. Fűtésrendszerét gázkonvektor és cserépkályha biztosítja. Padlózatát laminált szalagparketta, járólap és pvc burkolatok fedik. Konyhájából nagy méretű spájz nyílik. Az ingatlan hátsó 4. szobája, ami 105 nm-en felüli 30 nm-es fűtetlen helyiség. A ház folytatásaként 60 nm alapterületű melléképület sor garázzsal és pincével található. A kertben jelenleg is termő gyümölcsfák a javarészt híres gönci barack mellett, szilva és meggy fák adják termésüket. A nagyméretű telek egy tulajdonban lévő, három helyrajzi számon található, mely a szomszédos utcával határos. Ezért befektetés szempontjából is ígéretes lehetőség, hiszen a helyrajzi számok alapján értékesíthető a telek hátsó része! Nem utolsó sorban a településen Falusi Csok támogatás elérhető! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, telefonon keressen további információkért. A megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. Keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY