Eladó ház Gödöllő 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gödöllő 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8098362
Referenciaszám: HZ080591
Frissítve: 21 napja

Gödöllő eladó családi ház 3 szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
663 163 Ft/m²
98 m²
Alapterület
1437 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 640 Ft
Második évtől
269 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó ingatlan Gödöllőn található, csodálatos környezetben, ahol két családi ház (73 nm + 25 nm) egy 1437 nm-es telken helyezkedik el. Ez a lenyűgöző lehetőség ideális otthon lehet mindazok számára, akik nyugodt, természetközeli életre vágynak, legyen szó több generáció együttéléséről és/ vagy vállalkozásról és befektetésről!A nagyobb ház tetőcseréjével és a kisebbik ház elektromos hálózatának és vízvezetékének felújításával a leendő tulajdonosok egy hangulatos és kényelmes otthon részesei lehetnek. A fűtést cserépkályha és elektromos fűtőpanelek biztosítják.Mindkét ház jó fényviszonyokkal rendelkezik, és új műanyag nyílászárókkal van ellátva. A telek gyönyörű gyümölcsfákkal is rendelkezik, ideális kertészkedéshez és kikapcsolódáshoz. A félig fedett teraszok pedig tökéletesek családi vagy baráti összejövetelekhez.Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget Gödöllő szívében, és válasszon egy olyan ingatlant, ahol két különálló, egyedi jellegű ház várja az új tulajdonosokat. Az ingatlanok ideálisak mind a természet szerelmeseinek, mind azoknak, akik egy meghitt otthoni hangulatra vágynak.Az ingatlan melléképülete műhelyként, vállalkozás működtetésére vagy akár fitneszteremként is használható, ipari árammal ellátva. A közeli buszmegálló, vasútállomás, bevásárlási lehetőségek mindössze 15 percre találhatóak gyalogosan, így minden könnyen elérhető.Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, és fedezze fel Gödöllő csodálatos környezetét ebben a páratlan ingatlanban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Basa-Fábián Petra Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Basa-Fábián Petra Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY