Eladó ház Gödöllő 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gödöllő 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8051890
Referenciaszám: 2517664
Frissítve: 17 napja

Gödöllő eladó családi ház: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
832 917 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1500 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 519 Ft
Második évtől
829 344 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
 Gödöllő egyik legkeresettebb blahai részén, kiváló lokációnál, csendes mellékutcában,  eladó egy 240 m2 hasznos lakóterületű, 1500 nm-es, gyönyörű, panorámás, parkosított telken épült, duplagarázsos, 4 hálószoba+ nappalis, 2 gardróbos, duplakomfortos, 2008-ban minőségi anyagokból épült kétszintes családi ház. Falazata a piacon kapható legvastagabb 44-es Porotherm téglából épült, a tetőhéjazat Terrán Rundo betoncserép, a nyílászárók thermo üvegezéssel és motoros alumínium redőnnyel rendelkeznek. A bejárati ajtó I.osztályú kategóriájú MABISZ minősítésű biztonsági ajtó. A fűtést és használati melegvíz előállítást egy zárt égésterű turbós gázkazán végzi, , a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtéssel, a szobákban termosztátos radiátoros kialakítással.  A helyiségek többsége angolszász stílusban berendezett egyedi asztalos által készített kazettás falburkolattal, beépített bútorokkal rendelkezik, amik mind az eladási ár részét képzik. A tágas nappali dísze egy mészkő boltozatú fatüzelésű kandalló. A házban okosotthon rendszer került kiépítésre, telefonról is vezérelhető automata kert- és garázskapuval, kiskapuval,elektromos redőnyökkel,fűtéssel és riasztórendszerrel. A kertben 20 méternél magasabb ősfák és több gyümölcsfa is található. Kialakításra került egy 7x3,5 méteres fűthető, medence, beépített világítással, tágas terasz és egy fúrt kút szivattyúval, a leendő kerti öntözőrendszerhez. Ami az új tulajdonosra vár, az a kert parkosításának befejezése. Szolgáltató felé 10kW-os napelem rendszer engedélyeztetése elindult, a kivitelezést igény esetén a vevő megteheti. Jelenlegi szabályok szerint ha 1 éven belül kiépítésre kerül akkor még szaldó elszámolással. I.ár: 199,9 M Ft Hivatkozási szám:2517664 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs: +36 (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY