Eladó ház Göd 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Göd 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8241970
Referenciaszám: HZ062995
Feltöltve: 2 napja

Göd eladó családi ház 3 szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
245 000 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1403 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 549 Ft
Második évtől
223 620 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A  LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA, GÖD ÚJTELEP!1403 m2 telken fekvő 220 m2 felépítmény található.A terület négyzet alakú, tehát több mint 30 méteres utca fronttal bír.Az épület  6x38 méter alapterületű.A felosztása a következő:az első részében kialakított lakrész 60 m2, amely kettő szobából, konyhából, fürdőből áll. Itt a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a fűtés gáz központi rendszerrel működik. A vízmelegítő villany bojler.Látszógerendás mennyezet, fafödém.Az épület további része, már betonfödémes, különböző funkciókkal bír.Öltözök, vizes blokk, lovas boxok találhatók.A tető régi, faszerkezetes, cserép héjazattal.Lehetőség:visszaállítható az épület eredeti funkciója, lótartás, állattartás, kutyapanzió.Lehetőség: a hosszú épületből több lakást kialakítani, és a tetőtér is beépíthető az épület nagyobb részén.A közelben multicég telephelye van, így folyamatos az igény a szállásokra.Lehetőség: család számára, természet közeli, falusi életet élni, állatokkal, kertészkedéssel. Mégis közel Budapesthez.A közlekedés, a főváros irányába a 2-es úton 20 perc az Árpád híd, vagy a Gödi vasútállomásról a Nyugati pu. gyorsan elérhető.Ár-érték arányban kiváló. Hatalmas porta, a kedvelt északi agglomerációbanTovábbi részletekért várom hívását..

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Éva Tünde Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Éva Tünde Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY