Eladó ház Göd 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Göd 210 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8219220
Referenciaszám: 19474
Frissítve: 22 napja

Göd eladó családi ház 6 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
757 143 Ft/m²
210 m²
Alapterület
701 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 503 104 Ft
Második évtől
659 658 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsógöd csendes zsákutcájában eladó egy önálló, kétszintes családi ház, amely 210 nm-en kínál tágas életteret. A ház modern konyhabútorral és konyhaszigettel felszerelt amerikai konyhás nappaliját a fényesség és a kellemes hűvösség jellemzi. Az alsó szinten található továbbá egy tágas előszoba, két hálószoba, gardróbszoba, gépház, WC és egy épített zuhanyzós fürdőszoba. A fűtést gázkazán biztosítja, az alsó szinten padlófűtéssel, emellett egy fa tüzelésű kandalló is hozzájárul a hangulatos meleghez. A ház 15 cm vastag szigetelést kapott, ami kiváló hőszigetelést biztosít, így télen és nyáron is optimális hőmérsékletet tart. A felső szinten egy nyitott tér fogadja a lakókat, ahol az amerikai konyhás nappali mellett dolgozósarok, hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A ház kialakítása lehetőséget ad arra, hogy a hatalmas előszoba segítségével az alsó és felső szint külön választható legyen, így akár két generáció számára is ideális otthonná alakítható. A 701 nm-es kert rendezett, az előkertben két autó számára is van parkolási lehetőség. A hátsó kertben jacuzzi, napozó sarok és egy fedett terasz biztosítja a nyugodt pihenést. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben található, tökéletes választás azok számára, akik modern és kényelmes otthont keresnek kiváló elhelyezkedésű területen, akár több generáció részére is. Az utcában való házak nagyjából egy időben fejlődtek így hasonló modern szép házak találhatóak. Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel és az ingatlanközvetítés vevőink részére ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Vede Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 30 109 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Vede Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 30 109 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY