Eladó ház Göd 296 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Göd 296 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7626368
Referenciaszám: HZ019229
Frissítve: 21 napja

Göd eladó családi ház 7 szobás: 395 millió Ft

395 millió Ft
1 334 459 Ft/m²
296 m²
Alapterület
1270 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 249 849 Ft
Második évtől
1 638 774 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GÖD, MUNKÁS SZÁLLÁSNAK KIALAKÍTOTT ÉPÜLETEK, A SAMSUNG GYÁR VONZÁSKÖRZETÉBEN.Eladásra kínálunk Göd, újtelepen 4 db. munkásszállónak kialakított új építésű épületet. Az ingatlanok a SAMSUNG gyártól mintegy 1,5-2 km-es távolságban találhatóak, kifejezetten ebből a célból épültek. Tervezésnél elsőszámú szempont volt a környezet tudatosság és a legfőképp a fenntarthatóság az üzemeltető részére. Az ingatlanok könnyűszerkezetes technológiával épültek, belső váz szerkezete acélból készült, külseje 15cm-es dryvit szigeteléssel ellátott. Válaszfalai gipszkartonból készültek kőzetgyapot szigeteléssel minimalizálva az áthallásokat. Az épületekbe gáz nem került bevezetésre, minden fogyasztó árammal működik! Az ehhez szükséges energiát a tetőkre felszerelt 20Kw-os napelem fogja biztosítani, minimalizálva az üzemeltetési költségeket.Az épületek belső kialakítása is ennek megfelelően kerültek megtervezésre! 8 szoba került megépítésre épületenként,2-3 ember befogadására alkalmasak, 11-29 m2 alapterületűek, mindegyik amerikai konyhás kialakítású és mindegyikhez saját vizes helyiség tartozik, ami zuhanyzóval és wc-vel felszereltek. Ez által csak a szobákban lakók használják a saját konyhájukat és a fürdőt, nem pedig 20-30-an felváltva! Minden szoba az épületen belül nem szobával határos, hanem egy vizes helyiséggel, így valóban zavartalanul tudnak pihenni az itt lakók!Az udvaron felszíni parkolók is kialakításra kerülnek!4db. épület került megépítésre, amik külön-külön is megvásárolhatóak!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Erkély:
8,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY