Eladó ház Gérce 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gérce 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8207298
Referenciaszám: HZ025995
Frissítve: 21 napja

Gérce eladó családi ház 5 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
270 000 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1591 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 236 Ft
Második évtől
190 430 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gérce települése tökéletes választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, mégis könnyen elérhető helyen keresik új otthonukat.A falu szélén 'ÚJ' utcában épült 170 nm-es ingatlan kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik a természet közelségére és a falusi élet nyugalmára vágynak. A környék csendes, családbarát környezetet biztosít, miközben a városhoz való közeliség révén minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető.A ház előtti virágos kert, a térkövezett udvar és a rendezett kert mind hozzájárulnak otthonunk kényelméhez és egyedi hangulatához.Az 1591nm telekre épült téglaépítésű családi ház ára és mérete ideális választás lehet azok számára, akik tágas otthonra vágynak.Ez a csodálatos otthon 4 hálószobával, egy hatalmas, jól felszerelt étkezővel és konyhával rendelkezik, összkomfortos, 70 négyzetméteres pincével kiegészítve. A fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, alternatívaként gáz kazán is rendelkezésre áll.A hőszigetelt fa ablakokra egy festés vár, az alsó szinten azonban az összes beltéri ajtót cserélte a tulajdonos.Vízvezeték csere és részleges villanyvezeték csere is megtörtént.Az előkert és az első udvar virágokkal gazdagon díszített, a kert rendezett, gyümölcsfáktól gazdag.A házhoz tartozik egy aknás garázs, valamint egy nyárikonyha amelyben egy tágas fürdőszobát is találunk, így akár külön lakrész is kialakítható ott.Figyelembe véve, hogy minden állami támogatásra alkalmas, ez az ingatlan kiváló választás lehet családok és befektetők számára egyaránt.Hívojn és nézzük együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Erkély:
9,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Norbert Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Norbert Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY