Eladó ház Gellénháza 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gellénháza 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277495
Referenciaszám: 170661-4729527
Frissítve: 3 napja

Gellénháza eladó családi ház 3 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
304 167 Ft/m²
72 m²
Alapterület
797 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 295 Ft
Második évtől
90 859 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170661 hivatkozási számú gellénházi családi ház. Eladó Kádár-kocka ház Gellénházán - Felújítandó családi otthon Zalaegerszeg közelében! Zalaegerszegtől mindössze 12 km-re, Gellénháza kedvező fekvésű részén eladó egy 72 m²-es, téglából épült Kádár-kocka ház. Az ingatlan felújítandó, így ideális választás azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani álmaik otthonát. A ház jelenlegi elrendezése 3 szobát, konyhát kamrával, fürdőszobát, külön WC-t, valamint egy 8 m²-es erkélyt foglal magában. A padlásfeljáró mellett a ház alatt egy nagyobb méretű tároló is rendelkezésre áll, amely rengeteg tárolási lehetőséget kínál. A magas lábazatú épület számos lehetőséget rejt magában, legyen szó a belső terek átalakításáról, új burkolatok és berendezések beépítéséről, vagy az energiahatékonyság javításáról. A 797 m²-es telek előkertje sík, a hátsó udvar pedig enyhén lankás, így könnyen karbantartható. A település infrastrukturális adottságai kiválóak: helyben található általános iskola, óvoda, boltok, valamint egy medencés strand is, és a közlekedés is remek, hiszen Gellénháza könnyen megközelíthető Zalaegerszegről. Ez az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi otthont teremtsen egy békés, mégis jól megközelíthető környezetben. Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gellénházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170661Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY