Eladó ház Gellénháza 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gellénháza 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8236254
Referenciaszám: 554320
Frissítve: 4 napja

Gellénháza eladó családi ház 5 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
265 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
2110 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 552 Ft
Második évtől
329 829 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő, Zalaegerszeghez közel, mindösszesen 10 km távolságra Gellénházán, egy mesebeli környezetben eladó sorba került ez a remek lehetőségeket rejtő családi ház. A ház közel 100 nm hasznos alapterületű, ez a jelenleg is használatba lévő lakrész, e mellett van 74 nm alapterületű dupla garázs és a kazánház rész, a ház végében pedig egy szigetelt, fűtött 125 nm nagyságú műhely, tehát bármi is kialakítható belőle, ha épp nem kell műhely Valakinek. Ebből a részből akár egy Wellness rész vagy állatok tartására is tökéletes helyiség lehet. A ház lakrész tetőtere, pedig beépítésre alkalmas. Itt egy biztos elmondható, ha terek kellenek, azok itt vannak bőven. A ház alapja beton, falazata tégla, a ház teljesen száraz. A nyílászárók újak és szigeteltek, van amelyik műanyag és van ami egyedi készitésű fenyő. A fő épület 5 cm szigetelést kapott kívülről, a ház többi rézén a külső hőszigetelés 7 cm vastagságú. A tető is szép állapotú, a ház lakrésze lindach tetőlemezt kapott. A fűtése vegyes tüzelésű kazánnal vagy kondenzációs kazánnal van megoldva. Ezek mellett hűtő - fűtő klíma és egy kis kandalló is beépítésre került. Tehát bőven lehet válogatni ki hogyan, mivel szeretne épp fűteni. A ház tényleg szép állapotú, a burkolatok is jó állapotúak, a konyhabútor pedig egy egyedi tervezésű, valódi fából készült egyedi bútordarab, ami a vételárba bele tartozik. A többi bútordarab megbeszélés tárgyát képezi, nem a vételár része. A ház körbe van kerítve. Az utcáról elektromos kapu segíti a könnyebb közlekedést, ha autóval közlekedik az ember. Az udvara rendezett, közel 20 termő gyümölcsfa, kis kert és a nem minden napi KERTI TÓ stéggel, ahol kikapcsolódásként egy horgászat is lehetséges. De csak kiülni és relaxálni, maga a nyugalom szigete a hely, ezt garantálom. További kérdés esetén hívjon, előre egyeztetett időpontba megtekinthető és szinte biztos hogy első látásra beleszeretős lesz. Az ingatlan tehermentes, beköltözés megbeszélés alapján történik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
teraszpincemelléképületklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY