Eladó ház Gecse, Kossuth utca 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gecse, Kossuth utca 146 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8185438
Feltöltve: 2 hónapja

Gecse eladó családi ház 3 szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
458 219 Ft/m²
146 m²
Alapterület
2319 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 683 Ft
Második évtől
277 554 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kiváló állapotú, modernizált ingatlan Gecse településen, egy gyönyörű, csendes környezetben fekvő faluban. Az ingatlan lakóterülete 148 négyzetméter, amelyhez további több mint 150 négyzetméternyi tároló- és gazdasági helyiség tartozik. A telek két helyrajzi számon található: az első része, ahol a ház is elhelyezkedik, 2300 négyzetméter, míg a hátsó része 4200 négyzetméter, ami állattartásra is kiválóan alkalmas. A telek végében egy akácos található, amely kellemes környezetet biztosít. Az ingatlan fűtésrendszere központi, vegyes tüzelésű kazánnal működik. Napelemes rendszer található az ingatlanon, és ez egy villanykazánnal van kombinálva, amely biztosítja a másik rendszerű központi fűtést. Az ingatlanban két darab klíma is található. Az elektromos hálózatot 3x25A teljesítményre tervezték, ipari árammal is ellátva, ami különösen előnyös lehet nagyobb energiaigényű gépek használata esetén. A buszmegálló mindössze 100 méterre van, így könnyen megközelíthető. A faluban orvosi rendelő is található, míg az iskola és óvoda a szomszédos településen érhető el, ahová a buszjáratok rendszeresen közlekednek. Ez a gyönyörű ingatlan remek kilátással és zseniális tájolással rendelkezik, és az elmúlt 5 évben teljeskörűen felújították: a villany- és vízvezetékeket, padozatot, valamint a szigetelést korszerűsítették. Az ingatlan színezése az új tulajdonosra vár. Ez egy kivételes alkalom, hogy egy teljesen felújított, energiatakarékos otthonra tegyen szert egy békés, festői környezetben. Irodánkon keresztül teljes ügyintézésre van lehetőség! Hitel, Csok, támogatások igénybevétele, díjmentes tanácsadással, ügyvédi háttérrel, bankfüggetlen tájékoztatással, adásvételi szerződés lebonyolításával! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetést, ha megszeretné tekinteni ezt az ingatlant, kérem telefonon egyeztessünk időpontot, 08:00-19:00 időszakban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanyvízösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY