Eladó ház Gávavencsellő 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gávavencsellő 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8280770
Feltöltve: 4 napja

Gávavencsellő eladó családi ház 2 szobás: 27,49 millió Ft

27,49 millió Ft
277 677 Ft/m²
99 m²
Alapterület
1477 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 983 Ft
Második évtől
114 050 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gávavencsellő frekventált részén, fiatalosan felújított családi ház eladó! Az ingatlan főbb jellemzői: - 1477 m2-es telken helyezkedik el, - 99,5 m2 alapterület, - falazata: vályog, - műanyag nyílászárók, - cserepes lemeztető, - fűtése gáz-konvektor, - a szobában és nappaliban laminált padló, a többi helyiségben járólap burkolat található, - hűtő - fűtő klíma, - ipari áram, - víz – villanyvezetékek cseréje megtörtént a felújítás során, - lemez kerítés, - az ingóságok igény szerint külön megállapodás tárgyát képezik, - tehermentes. Élettér: 1 szoba, nappali, konyha - étkező, kamra-mosókonyha, fürdőszoba - Wc, előszoba, tároló mely szobává alakítható. Az ingatlan kiváló állapotú, belülről tejeskörűen felújított, így nagy beruházásokat már nem szükséges végezni, egy külső színezéssel ideális otthonná válhat. A tömegközlekedés kiváló, a településen mindenféle szolgáltatás elérhető (bölcsőde, óvoda, általános iskola, háziorvosi és fogorvosi rendelő, posta, élelmiszerbolt stb.). Ha további kérdése van, illetve meg szeretné tekinteni az ingatlant, akkor hívjon! Az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető a Falusi Csok, kamattámogatott hitel, babaváró hitel, valamint jelzáloghitel a bankfiókban elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal. Vevő ügyfeleink számára a közvetítés díjtalan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Az iroda összes hirdetése
+36 70 698 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Az iroda összes hirdetése
+36 70 698 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY