Eladó ház Gárdony, Agárd 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gárdony, Agárd 87 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8279120
Referenciaszám: MM102141-4763572
Frissítve: 2 napja

Gárdony eladó családi ház 3 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
770 115 Ft/m²
87 m²
Alapterület
720 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 000 Ft
Második évtől
277 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AGÁRDON JÓ ÁLLAPOTÚ KERTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ!!! Eladásra kínálunk 87 nm lakóterületű 720 nm nagyságú összközműves telken lévő, hagyományos módon téglából épült családi házat. A nyeregtető palafedéssel és bitumenes lemez borítással van kialakítva. Fűtése gázkonvektor, de korábban volt kandalló, ami igény szerint visszaállítható. A ház szerkezetileg jó állapotú, jó kialakítású. Jelen állapotában is komfortosan lakható, de esztétikai és gépészeti korszerűsítéssel egy remek otthonná alakítható. A tetőtér belső és egy külső lépcsőn is megközelíthető, így akár egy teljesen elszeparált kis lakrészként is funkcionálható. Helységei: - a földszinten két szoba, az emeleten egy szoba - konyha, az emeleten teakonyha - kádas és zuhanyzós fürdőszoba - kamra - előtér, előszoba - beépített terasz A kert füvesített, gondozott, dísznövényekkel ültetve, több gépjármű beállási lehetőséggel. Pince, garázs, kerti szaletli, melléképület, kettő fúrt kút is van az ingatlanon. Az utca csendes, az Agárdi Gyógyfürdő és a Parkerdő közelében helyezkedik el. Parkerdő kitűnő szabadidős programokat nyújthat (erdei futópálya, teniszpályák, focipálya, gyerekeknek játszótér). Agárd Fejér megye Gárdonyi járásában, a Velencei-tó déli partján, Székesfehérvártól 15 kilométerre, Budapesttől 45 kilométerre található. Agárd könnyen megközelíthető vasúton (Budapest- Székesfehérvár vasútvonal) és közúton (M7-es autópálya és 7-es főút). Agárdon bölcsőde, óvoda mellett a Chernel István Általános Iskola és Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola biztosítja az általános és középfokú oktatást. Alaprajzot, műszaki tartalmat a házról, illetve több képet kérésre küldök. Az ingatlant elsősorban gyermekes családoknak ajánlom az iskola, óvoda közelsége miatt, de remek választás lehet bárkinek, aki kertes családi házban szeretne élni és szereti a zöld környezetet maga körül. Ha felkeltette figyelmét, érdeklődjön telefonon, vagy e-mail-ben. Hívjon bizalommal a hét bármely napján, és tekintse meg.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
D
összkomfortosjó közlekedésűcsendespincemelléképületklímakandallóredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Motel Mónika Dr Makkos Ingatlan Székesfehérvár - Velencei-tó környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 312 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Motel Mónika Dr Makkos Ingatlan Székesfehérvár - Velencei-tó környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 312 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY