Eladó ház Gárdony, Agárd 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gárdony, Agárd 62 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8209660
Referenciaszám: MM101748-4717074
Frissítve: 13 napja

Gárdony eladó családi ház 2 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
708 065 Ft/m²
62 m²
Alapterület
926 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AGÁRD EGYIK KÖZKEDVELT RÉSZÉN, CSALÁDI HÁZAS ÖVEZETBEN KÍNÁLUNK ELADÁSRA EGY JÓ ÁLLAPOTÚ HÁZAT! Agárd csendes lakóövezetében, de a központhoz közel 926 m2-es telken 62 m2 lakóterületű ingatlant kínálunk eladásra. Az ingatlan összközműves. A kert gondozott, díszfákkal, dísznövényekkel, kerti konyha veteményessel, kikapcsolódásra, pihenésre alkalmas zöldfelülettel várja új tulajdonosát. A telek nagysága lehetővé teszi a ház igény szerinti bővítését. Az épület az alábbi helyiségekkel rendelkezik: - veranda - folyosó - 2 szoba - zuhanyzós fürdőszoba - kamra - konyha Az ingatlant ajánlani tudom minden korosztály számára, akár idős házaspárok részére és fiatal családok számára is, hiszen bővíthető és remek kis otthon varázsolható belőle. Több információt és több képet az ingatlanról kérésre küldök. Agárd Fejér megye Gárdonyi járásában, a Velencei-tó déli partján, Székesfehérvártól 15 kilométerre, Budapesttől 45 kilométerre található. Agárd könnyen megközelíthető vasúton (Budapest- Székesfehérvár vasútvonal) és közúton (M7-es autópálya és 7-es főút). Agárdon bölcsőde, óvoda mellett a Chernel István Általános Iskola és Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola biztosítja az általános és középfokú oktatást. Agárdon számos kisvállalkozás tart fönn üzletet. A víz szerelmeseinek a Velencei-tó és az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő ad feltöltődést. Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
D
összkomfortosjó közlekedésűcsendesmelléképületalacsony közös költségredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Motel Mónika Dr Makkos Ingatlan Székesfehérvár - Velencei-tó környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 312 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Motel Mónika Dr Makkos Ingatlan Székesfehérvár - Velencei-tó környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 312 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY