Eladó ház Galgahévíz 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Galgahévíz 80 nm
Hirdetéskód: 8191756
Frissítve: 1 hónapja

Galgahévíz eladó családi ház 3 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
450 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
361 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 910 Ft
Második évtől
149 357 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Budapest agglomerációjában egy lakás áráért! Az ingatlan Pest megyében, Galgahévíz központjától 6-8 perces sétára, az Úttörő utcában található. Infrastruktúrája kiváló, gyalogosan pár percen belül elérhető, óvoda, bölcsőde, iskola, boltok, buszmegálló, hivatal, orvosi rendelők. A telek 361 nm, rajta a ház nettó 86nm, 16 méteres utcafronttal. A telek sík, beépíthetősége 35%. Az 1970-es években épült, igény szerint felújítandó, családi ház 3 nagyméretű szobával, központi folyosóval, étkező-konyhával, kamrával, külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel rendelkezik. Tetőtere igény szerint beépíthető, pince van. Az ingatlanhoz tartozik egy nyári konyha és egy garázs is. A telken gáz, villany, víz, csatorna van kiépítve. Az épület korának megfelelő állapotban van, karbantartott, masszív alapokon nyugszik, jelenlegi állapotában is lakható, de felújítást igényel. Vizesedés, penész nincs. A kertben található még egy kút, ami kiválóan alkalmas locsoláshoz. Az ingatlan tehermentes! Magánszemélytől eladó! Irányár: 36 millió forint További kérdésekkel kapcsolatban, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázskertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 844 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 844 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY