Eladó ház Galambok 119 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Galambok 119 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7846980
Referenciaszám: 163856
Frissítve: 21 napja

Galambok eladó családi ház 3 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
29 817 Ft/m²
119 m²
Alapterület
872 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163856 hivatkozási számú galamboki családi ház. Az ingatlan Galambokon található, 119 négyzetméteres, 3 szintes, komfortos tégla családi ház, amely ideális lehet egy új életkezdethez vagy befektetéshez. A ház gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet személyre szabott beállítását. A Lindab cserepes lemeztető tartós és esztétikus megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. Az épület 1975-ben épült, ami stabilitást és időtállóságot jelent. Az ingatlan kelet-nyugati tájolású, így egész nap élvezheti a természetes fényt, és napindító kávézásra vagy esti pihenésre is tökéletes helyszín. A telek területe 872 négyzetméter, ami sok lehetőséget kínál a kertészkedéshez vagy a szabadidős tevékenységekhez. A melegvizet villanybojler biztosítja, ami kényelmes és megbízható megoldást nyújt. Az ingatlanban összesen 3 fürdőszoba és 3 hálószoba található, ami kényelmet és tágas teret biztosít a család vagy a vendégek számára. A parkos környezet és a csendes környék ideális feltételeket teremt a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Emellett a Zalakaros üdülőváros is könnyen elérhető a közelben, így számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség adódik. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezze be ezt az ingatlant, hogy saját otthonává vagy befektetési célból használhassa. Ha érdekli ez az ingatlan, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk minél hamarabb, hogy megtekinthesse és további információkat szerezhessen róla. Ne habozzon, mert ilyen lehetőséget ritkán talál! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó galamboki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163856 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY