Eladó ház Gádoros 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gádoros 102 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8221864
Frissítve: ma

Gádoros eladó családi ház 3 szobás: 2,7 millió Ft

2,7 millió Ft
26 471 Ft/m²
102 m²
Alapterület
1407 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gádoroson (Békés vármegye) egy kiváló elhelyezkedésű, nagyon jó környezetben található ingatlan – TELEKÁRON – eladó! Ami adott: Egy 102 m2-es parasztház, egy 1407 m2-es telken. Van áram és van víz. Kizárólag kihívásokat kereső embereknek ajánlom ezt a lakot. Olyanoknak, akik menedéket keresnek, ahol a hétköznapok elől elbújva, kipróbálhatják magukat a ház felújítás lépéseiben és a kertépítésben is. (A kert „gyorsan” erdőkertté alakítható ?.) Sétáljunk egyet! https://www.youtube.com/watch?v=dGmgLfEBtw0 Itt megvalósíthatja saját álmait, miközben a várostól (Orosháza 14 km) csak karnyújtásnyira távolodik el. Az ingatlanba belépve napfényes, beépített verandára (9,6 m2) érkezünk. Innen közelíthetjük meg azt a szobát (15,2 m”), melyből mindkét irányba nyílik még 1-1 szoba (21,1 m2 és 17 m2). Két szobában döngölt föld, egy szobában simított beton aljzat található. A verandáról nyílik a fürdőszoba „minimál”. Majd innen tovább haladva a beépített verandáról nyílik még 2 kamra és a padlásfeljáró is. A veranda végén a kertre nyíló található. A kémény állapota lehetővé teszi kandalló elhelyezését. Ötleteljünk! A jelenlegi „fürdő” átalakulna konyhává. A mosogató az ablak alá kerülne, mert így mosogatás közben rá lehet látni az udvarban játszó gyerekekre, unokákra. Az utcára néző szoba nappali, a középső szoba étkező. A legkisebb már betonozott szoba lenne a háló. Elgondolkodnék azon is, hogy egy ajtó nyitásával (akár egy rejtett ajtó is lehet) a hálószoba közvetlen összeköttetésbe kerüljön a fürdővel, amit a jelenlegi kamra átalakításával érnék el. A ház melletti terület a pihenőkert, mely számos lehetőséget tartogat a gyermekeknek játékra, valamint nagyszerű helyszíne a kerti partiknak és a családi-baráti összejöveteleknek is. A ház mögötti részen egy nagyméretű kert terül el melléképületekkel. A településen bölcsőde, óvoda és általános iskola is található. Biztosított a házi- és gyerekorvosi ellátás, rendel fogorvos, van védőnő és gyógyszertár is. A környező városok távolsága a községtől: Orosháza 14 km, Szentes 27 km, Szarvas 33 km, Békéscsaba 47 km, Szeged 72 km. A település megközelíthető vonattal és busszal egyaránt, de a busz a „rugalmasabb”. Hívjon, nézze meg és legyen Öné mielőbb!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornafélkomfortoskertjó közlekedésűmelléképületműhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY