Eladó ház Gádoros 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gádoros 88 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8214848
Feltöltve: 30 napja

Gádoros eladó családi ház 3 szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
123 864 Ft/m²
88 m²
Alapterület
1286 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 490 Ft
Második évtől
45 222 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gádoroson (Békés Vármegye) azonnal költözhető, modernizált családi ház ELADÓ! Szeretne egy a mai kor igénye szerint modernizált, napfényes parasztházban élni? Akkor ezt az azonnal költözhető, romantikus otthont Önnek ajánlom! Érdemes ide bekukkantani! https://www.youtube.com/watch?v=xA7XZ6R6oKQ Ez az ingatlan remek lehetőség gyermekes családoknak, fiatal pároknak, de az idősebb korosztály számára is kecsegtető az ajánlat, hiszen nyugdíjas éveiket a kertnek, a pihenésnek és az unokák fogadásának szentelhetik itt! Tetszik, hogy ez egy modern otthon, melynek a kialakítása optimális a mindennapi élethez. A házba belépve a közlekedőbe érkezünk, ahonnan a nagyméretű konyha 17,1 m2, a 3 db kényelmes méretű szoba (25,4 m2, 14,9 m2, 13,3 m2) is elérhető. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. A házhoz, nagyméretű (20 m2) garázs is kapcsolódik. Nagy előnye a kedvező ár mellett, a már elvégzett felújítás és a gyors birtokbavétel lehetősége. A ház kívülről üvegszövettel hálózott és festett. Minden belső helyiséget gipszkartonnal burkoltak. A villanyhálózat, a víz- és a szennyvízvezeték új, és a külső nyílászárók korszerűsítése is teljeskörűen megtörtént. A ház melletti terület a pihenőkert. Itt jut hely a gyermekeknek játékra, és nagyszerű helyszíne a kerti partiknak és a családi-baráti összejöveteleknek is. A ház mögötti rész egy nagyméretű kert, mely jó alapja lehet egy gyümölcsöskertnek. Ha nem szeretne városban élni, de jó lenne közel maradni hozzá, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le rá! A településen bölcsőde, óvoda és általános iskola is található. Biztosított a házi- és gyerekorvosi ellátás, rendel fogorvos, van védőnő és gyógyszertár is. A környező városok távolsága a községtől: Orosháza 14 km, Szentes 27 km, Szarvas 33 km, Békéscsaba 47 km, Szeged 72 km. A település megközelíthető vonattal és busszal egyaránt, de a busz az előnyösebb. További kérdéseire szívesen válaszolok, ha megtetszett Önnek a ház, ne késlekedjen, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosgarázskertjó beosztásúcsendesvilágoskamramelléképületvízóráshőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY