Eladó ház Gádoros 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gádoros 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7975561
Frissítve: ma

Gádoros eladó családi ház 2 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
93 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
823 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 731 Ft
Második évtől
31 116 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi házban szeretne élni, de megelégedne két szobával és a kert mérete is jó lenne, ha nem több ezer négyzetméteres lenne… Akkor ez az ingatlan Önre vár! Mutatom: https://www.youtube.com/watch?v=wJzh1Ziu-SY Jó szívvel ajánlom egyedülállóknak, fiatal házasoknak vagy az idősebb korosztálynak, ezt a nyugodt hangulatot biztosító házikót. A Gádoros központjában található sarki ház 1932-ben épült. Egy nagyszoba, egy kisebb szoba, konyha, éléskamra, fürdőszoba és WC szolgálja az itt élők kényelmét. A szobák hajópadlóval burkoltak és nagy fa ablakai belső spalettával vannak ellátva. Érezni lehet, hogy ha becsukjuk a spalettát, akkor a külvilág már hiába próbál bejutni hozzánk. Az otthon melegéről konvektorok gondoskodnak. A fürdőszobában a kád mellett zuhany is kialakításra került. Az ingatlan azonnal költözhető. Nagyon praktikusnak találom, hogy a két utcára nyíló sarki ház az egyik utcáról nyíló kapun át közelíthető meg, míg a másik utcáról nyíló kapuval szemben a garázs található, azonban ez jelenleg „ráncfelvarrásra” szorul. A ház melletti kis út is elvezet a garázsig, itt található még egy melléképület, mely műhelyként, raktárként is szolgálhat. A kertben van lehetőség konyhakert kialakítására vagy befüvesítve remek játszótere lehet a gyerekeknek, unokáknak. Egy tisztasági festéssel szép, kényelmes otthonná varázsolható ez a csodás kis lak. További kérdéseire szívesen válaszolok, ha megtetszett Önnek a ház, ne késlekedjen, hívjon mielőbb! A településen bölcsőde, óvoda és általános iskola is található. Biztosított a házi- és gyerekorvosi ellátás, rendel fogorvos, van védőnő és gyógyszertár is. A környező városok távolsága a községtől: Orosháza 14 km, Szentes 27 km, Szarvas 33 km, Békéscsaba 47 km, Szeged 72 km. A település megközelíthető vonattal és busszal egyaránt. A község megfelelő busz és vonatközlekedéssel rendelkezik. Ha nem szeretne városban élni, de mindenképp szeretne közel maradni hozzá, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen Öné mielőbb!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1932
Energetikai besorolás:
I
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázskertjó beosztásúmelléképületműhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY