Eladó ház Füzesgyarmat 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Füzesgyarmat 91 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8259596
Referenciaszám: M288999
Feltöltve: ma

Füzesgyarmat eladó családi ház 2 szobás: 6,4 millió Ft

6,4 millió Ft
70 330 Ft/m²
91 m²
Alapterület
1013 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 251 Ft
Második évtől
26 552 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Békés vármegyében, Füzesgyarmaton. A ház jelenleg is lakható, amelyben a felújítás elkezdődött,de leendő tulajdonosa kedvére befejezheti. Új villanyvezetékek 3 fázison, új csatorna rendszer és vízvezeték került kialakításra kivéve a nyári konyhát. Új burkolat lett kiépítve a fürdőszobában és a leendő konyhában. A piszkosabb munkát már elvégezték, már csak a végső simításokra vár. Az 1013 nm-es telken található 91 nm-es ingatlanban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, nyári konyha és kamra került kialakításra. Az otthon melegéről kályha gondoskodik. Állattartásra 2 kisebb ól áll rendelkezésre, valamint tárolásra alkalmas helyiségek, kinti WC, és fás kamra. A kertben kikapcsolódásra, pihenni vágyóknak kellemes hűsölést biztosítanak az impozáns fűzfák. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Ha vásárláshoz el kell adni ingatlanát, állok rendelkezésére. Az OTP BANK NYRT. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra CSOK hitel megfelelő személyi feltételek mellett felvehető. Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
H
villanyvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres Erika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres Erika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY