Eladó ház Füzesgyarmat 144 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Füzesgyarmat 144 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8235330
Referenciaszám: HZ082034
Feltöltve: 8 napja

Füzesgyarmat eladó családi ház 2 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
93 750 Ft/m²
144 m²
Alapterület
1034 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 716 Ft
Második évtől
56 009 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház Füzesgyarmat!A 144 nm hasznos alapterületű családi ház felújítása folyamatban van, de jelenlegi tulajdonosa élethelyzet változás miatt már nem tudja befejezni. A megvásárolt, de még be nem épített anyagok mint például a konyha, étkező padlóburkolata a vételár részét képezik.Elvégezték a villamoshálózat felújítását, az aljzatbetonozást, megtörtént a vízvezeték rendszer cseréje. Teljesen elkészült a fürdőszoba, a konyhában kialakították az épített konyhabútort, beépítették az öt rózsás gáz tűzhelyet valamint a mosogatógépet. Részben megtörtént a nyílászárók cseréje.Az ingatlan helyiségei:- két szoba (29 és 24 nm);- konyha + étkező, nyárikonyha, kamra (23, 22,5 és 13,5 nm);- fürdő WC-vel (8,5 nm);- előszoba, közlekedő (9,5 és 8 nm);- tároló szoba vagy közlekedő (6 nm);A családi házhoz tartozik több tárolóhelyiség és állattartásra alkalmas ólak.A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, valamint egy működő kemence, ami a konyhából fűthető.A melegvíz ellátásáról modern villanybojler gondoskodik.Az ingatlan egy 1034 nm-es telken helyezkedik el. A telek jól megközelíthető két utcáról is van bejárata. A főútról a gyalogos bejárásra van lehetőség, a gépkocsi beállást a másik utcára néző tolókapu biztosítja.A családi ház rövid időn belül birtokba vehető így új tulajdonosa gyorsan folytathatja a megkezdett munkálatokat.Megtekintéssel vagy bővebb felvilágosítással kapcsolatban várom hívását!Vevőinknek minden szolgáltatásunk díjmentes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1951
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Csécsei Éva Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 261 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Csécsei Éva Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 261 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY