Eladó ház Füzesgyarmat 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Füzesgyarmat 78 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8205352
Referenciaszám: M285098
Frissítve: 20 napja

Füzesgyarmat eladó családi ház 2 szobás: 8,6 millió Ft

8,6 millió Ft
110 257 Ft/m²
78 m²
Alapterület
811 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 212 Ft
Második évtől
35 680 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés Vármegyében , Füzesgyarmaton új tulajdonosát várja egy 78 nm-es lakóház, amiben kialakításra került 2 szoba, konyha, fürdőszoba + wc ill. egy nagyobb tároló amiből 3. szoba vagy kamra is kialakítható. A ház tetőszerkezete fa, tetőfedés eternit síkpala , falazata vegyes falazatú vályog-tégla, állapota jó . Szennyvízelvezetés csatornás. Az otthon melegéről gázkonvektorokkal, kandallóval lehet gondoskodni, rendezett kis otthon. A városközpont pár perc könnyed sétával elérhető , szomszédos települései Szeghalom 12 km, Darvas 11 km, Biharnagybajom 11 km, Bucsa 21 km, távolabbi nagy városok Debrecen 66 km, Békéscsaba, Gyula 60 km, Berettyóújfalu 34 km távolságra van személyautóval , viszont a tömegközekedés is autobusszal vagy vonattal akár kiváló. A városban kerékpárutak vannak egészen Szeghalomig. Bölcsöde, Óvoda, Iskola, Gyermekorvosi és Háziorvosi rendelők, Gyógyszertár, Állatorvosi rendelő, ABC-k, kis boltok, szombatonként piac, ruházati, műszaki cikk, horgász bolt,autós bolt, Cukrászda, Strandfürdő, Gyógyfürdő, szórakozó egységek, szociális szolgálat, idősek otthona , posta, önkormányzat, sportpálya , 2 lovas tanya, Kaptárlevegős Vendégház, horgásztavak, OTP bank, Takarékszövetkezet stb.állnak a lakosok és vendégek szolgálatára. A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. További kérdés esetén, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Andrea Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Andrea Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY