Eladó ház Fülöp 281 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fülöp 281 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8181336
Feltöltve: 2 hónapja

Fülöp eladó családi ház 5 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
206 406 Ft/m²
281 m²
Alapterület
2580 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecentől 38 km-re lévő Fülöpön ELADÓ egy nappali + 4 szobás, többszintes családi ház nyugodt környezetben, 2580 nm-es rendezett telken. A 281 nm / hasznos lakótér 165 nm/ tágas, háromszintes családi ház Fülöpön a nyugodt élet és a modern kényelmi funkciók tökéletes kombinációját kínálja. Az ingatlan 1988-ban épült szilikát téglából, 10 cm szigeteléssel, vasbeton szerkezetes födémmel, cseréptetővel fedett. Gáz- és fatüzelésű kazánnal, radiátorokkal, műanyag nyílászárókkal, klímával és napelemmel is fel van szerelve, így az energiahatékonyság biztosított. A földszinten található nagy nappali és étkező, ideális családi összejövetelekhez, míg a fedett terasz és a hátsó udvari szalonnasütő hely további kikapcsolódási lehetőségeket kínál. - - Pinceszinten: konyha, kazánház, duplagarázs méretű tároló. - Földszinten: tágas nappali étkezővel + 2 szoba + fürdőszoba és fedett terasz. - Felső szinten: 2 hálószoba, valamint fürdőszoba - Fűtése: Gáz és fatüzelésű kazán, klíma, napelem. - Műanyag nyílászárókkal felszerelt. - Az udvaron két autó számára kialakított fedett kocsibeálló és egy garázs is található, a kovácsolt vaskapu pedig elegáns megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. - A hátsó udvarban több melléképület is rendelkezésre áll, melyek további tárolási lehetőségeket biztosítanak. - Az ingatlan igényes szomszédokkal körülvett, csendes környezetben található, ami biztosítja a nyugalmat és a biztonságot - Közelben minden megtalálható ami a kényelmes életvitelhez szükséges, valamint iskola, bevásárlási lehetőségek és egyéb szolgáltatások Kiváló elosztásának és tágas, élhető nagyságú tereinek köszönhetően kényelmes életteret nyújt, ezért ideális választás lehet bármely család számára vagy akár vállalkozásra! További információért szívesen fogadom hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY