Eladó ház Fót 260 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fót 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8243766
Referenciaszám: HZ039250
Frissítve: ma

Fót eladó családi ház 7 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
880 769 Ft/m²
260 m²
Alapterület
447 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 724 596 Ft
Második évtől
950 074 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDIHÁZ KÖZVETLENÜL AZ ERDŐ MELLETT FÓTON!!!Fót kertvárosi részén eladó újszerű 2 szintes, 6 hálószobás, 260nm-es energiahatékony alápincézett 2 generációs világos családi ház 447nm-es telken.- 2008-ban épült ház, évről évre felújítva ( az utolsó felújítás 2023-ban történt)- a fűtésről az alsó szinten padlófűtés és fa tüzeléses kandalló, felül pedig hűtő-fűtő klímák gondoskodnak- szolgáltatóhoz bekötött mozgás és nyílásérzékelős riasztórendszer, ami applikációval is működik- igazi madárcsicsergős hangulat- közvetlenül az erdő mellett helyezkedik el ( ami hivatalosan is erdőnek van nyilvánítva, tehát nem beépíthető)- 2023-ban autómata locsolórendszer lett kialakítva, új füvezés- készülő napelem- két külön bejárat- közös medence- bramac cseréptető- saját boros pince- részben új nyílászárók- modern, letisztult hangulatú- kiváló elosztás ( alsó és felső szint kb 86-86 nm + pince)Két külön bejárattal rendelkező két generációs ház kiváló választás nagycsaládoknak, összeköltözőknek, együtt de mégis küön.Kiváló lokáció! Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt! Pár perc távolságra közért, pékség, óvoda, orvosi rendelő, általános iskola, vonat- és autóbusz állomás.A hirdetéshez  videó is tartozik: https://www.youtube.com/watch?v=ZAM7Z2zkzAI&t=17shttps://www.youtube.com/watch?v=qcM1e0JzyHILe ne maradjon róla!Keressen biazlommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2008
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kinga Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kinga Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY