Eladó ház Fonyód 183 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fonyód 183 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8018130
Referenciaszám: HZ093581
Frissítve: 23 napja

Fonyód eladó családi ház 9 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
546 448 Ft/m²
183 m²
Alapterület
526 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 418 Ft
Második évtől
414 879 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétgenerációs családi ház eladó Fonyódon. Fonyód a Balaton egyik gyöngyszeme, ahol a természet közelsége és a városi élet kényelme kellemes harmóniában él. A település ideális választás azok számára, akik a nyugodt, természetközeli életet kedvelik, de mégsem mondhatnak le a modern városi infrastruktúra adta lehetőségekről. A közeli strandok, a kiváló éttermek, és a számos kikapcsolódási lehetőség gondoskodik arról, hogy Fonyódon az élet minden évszakban teljes és tartalmas legyen. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, amely kényelmes parkolási lehetőséget kínál a családi autó számára, valamint tárolóhelyet biztosít a kerti eszközök és kerékpárok számára, de a telken is adott a parkolási lehetőség. A kert gondozása egyszerű, hiszen a rendezett zöldterület és a virágágyások már kiépítésre kerültek, így csak az új tulajdonos személyes érintésére van szükség. A ház földszintjén egy tágas nappali található, ahonnan a kertre nyílik kilátás, biztosítva ezzel a tökéletes helyszínt a családi és baráti összejövetelekhez. A konyha modern berendezése és a kényelmes étkező ideális helyszínt kínál a közös étkezésekhez. Az emeleten három hálószoba kap helyet, amelyek mindegyike kellő privát teret biztosít az ott élők számára. Az otthon melegét egy központi fűtésrendszer biztosítja, mely garantálja a kellemes, meleg otthont a téli hónapokban is. Eladó egy 183m²-es, kényelmes, otthonos ház Fonyód szívében, amely egy 526 m²-es, gondozott, rendezett telken helyezkedik el. Ez a családi ház ideális választás lehet azok számára, akik a Balaton közelében, de mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni.Az ingatlan per, tehermentes, azonnal birtokba vehető.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétveégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2000
Erkély:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY