Eladó ház Foktő 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Foktő 83 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8286680
Feltöltve: 4 napja

Foktő eladó családi ház 1+3 fél szobás: 9 millió Ft

9 millió Ft
108 434 Ft/m²
83 m²
Alapterület
511 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 478 Ft
Második évtől
37 339 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Foktő község központjában eladó egy felújítandó 83 m2-es családi ház. Megtalálható benne egy nagy és világos nappali, 3 kisebb szoba, gardrób, fürdőszoba, konyha és egy közlekedő folyosó. Külső nyílászáróinak egy része hagyományos régi típusú fa, egy része pedig műanyag ablak redőnnyel ellátva. Fűtésének kialakítása az új tulajdonos feladata, régebben fa tüzelésű kályha biztosította az otthon melegét. Az 511 nm-es telken megtalálhatóak még melléképületek és a ház folytatásában egy pince is. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan alkalmas lehet akár vállalkozás üzemeltetésére is, hiszen a település központjában található, ahonnan gyalogosan is minden pár perc sétára elérhető. Foktő község Kalocsától 5 km-re helyezkedik el, közvetlenül a Duna mellett. A település határában húzódik az új Tomori Pál dunai hídhoz közvetlenül vezető út, így a településről 15 perc alatt a Duna túlpartján lévő Paks városában juthatunk. Lévén, hogy Foktő preferált kistelepülés, az egy- vagy kétgyermekes falusi csok igénybe vehető az ingatlanra - megfelelő feltételek teljesítése esetén. Ha olyan ingatlant keres, melyet saját igénye szerint újíthat fel, tekintse meg élőben is ezt a központban elhelyezkedő házat. További információért, megtekintési időpontért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízkomfort nélküligardróbmelléképületbútorozatlanredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kurucz Klaudia Enikő
+36 30 160 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kurucz Klaudia Enikő
+36 30 160 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY