Eladó ház Felsőzsolca 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Felsőzsolca 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8124494
Referenciaszám: 316995
Frissítve: 22 napja

Felsőzsolca eladó családi ház 6 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
645 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
814 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÉTELES LEHETŐSÉG, egyedi ajánlat csak a mi kínálatunkban! Eladásra kínálunk Felsőzsolca új építésű részén, egy nettó 200 m2-es nappali-konyha-étkező + 5 hálószobás 2020-as építésű családi házat. Az ingatlan egy 814 m2-es saroktelken fekszik, POROTHERM 30 KLÍMA típusú téglából épült, 15 cm ásványgyapot hőszigetelő rendszerrel és nemesvakolattal ellátva. Minden nyílászárója egyedi 5-6 légkamrás THERMOPÁN 3 rétegű hőszigetelésű, aranytölgy színben. Az otthon melegét gáz-cirkó fűtés biztosítja, PADLÓFŰTÉS formájában, mind ezt úgy, hogy ez a kényelmes nagy ingatlan belefér a kedvezményes gázmennyiségbe! Energetikailag egy rendkívül KORSZERŰ és ENERGIAHATÉKONY épületről beszélünk. Elosztását tekintve 5-6 fős családoknak is KITŰNŐ választás, alsó szinten óriási méretű nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, szülői hálószoba, mosókonyha, spajz, nappaliból nyíló terasz és a duplagarázs található, míg a felső szinten 4 db nagy méretű hálószoba és emeleti fürdőszoba. Az ingatlan alatt egy 85 m2-es pince található, ami konditeremnek, bulihelynek is hasznosítható. CSAK és KIZÁRÓLAG minőségi anyagfelhasználás történt! Parkosított, térkövezett udvar, látványkert és növények százai fogadnak bennünket. A telket 2.5 méter magas sövény veszi körbe. Egy szó, mint száz... NE HABOZZON! Vissza nem térő lehetőség, hívjon még ma! FONTOS: megbízóink kifejezett kérése, hogy amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, irodánkon keresztül lehetséges a megtekintés előzetes időpont egyeztetés alapján. Várja hívását a Royal House Miskolc Ingatlaniroda.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
B
duplakomfortosgarázserkélyteraszriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Román Dávid Royal House Miskolc Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Román Dávid Royal House Miskolc Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY