Eladó ház Felsőszentiván 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Felsőszentiván 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180064
Referenciaszám: H488091
Frissítve: 21 napja

Felsőszentiván eladó családi ház 4 szobás: 59,7 millió Ft

59,7 millió Ft
597 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
461 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 901 Ft
Második évtől
247 683 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajától 17 km-re, az 55-ös főút mentén elhelyezkedő Felsőszentivánon, csendes utcában eladásra kínálunk egy 4 szobás, modern családi házat.. A 100m2-es épületet 2003-ban saját részre, minőségi építőanyagok felhasználásával építették. A telek mérete 461 m2. Az ingatlan Ytong falazóelemből épült, DNy-i tájolású, a belmagassága 280 cm. A ház aljzat,- lábazat,- és födémszigetelése a műszaki előírásoknak megfelelően került kivitelezésre. A hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A beépített szekrényekkel ellátott előszobából, a 32 m2-es, tágas és világos amerikai stílusú nappali-étkező-konyhába érkezünk. A ház ezen felül 3 külön nyíló hálószobával (igény esetén egy negyedik is kialakítható) zuhanyzós fürdőszobával és szaunával rendelkezik. Háromféle fűtési lehetőség van: 1. kombi gázkazánnal megoldott központi fűtés, 2. a nappaliban elhelyezkedő vízteres kandalló, amely rá van kötve a központi fűtésre is, valamint 3. két új, nagy teljesítményű "levegő-levegő" hőszivattyúrendszer került beépítésre, amely kellemes hőmérséklet biztosít télen-nyáron egyaránt. A meleg vizet a kombi gázkazán, illetve egy hőtárolós villanybojler szolgáltatja. A 9 KW-os napelem rendszer, 2022-ben lett telepítve. Az inverter igény esetén még +3 KW bővítést tesz lehetővé. 2032-ig érvényben lévő szaldós elszámolás miatt jelenleg nincs villany,- és fűtésköltsége a háznak. Három fázis van: 3*20A. A szennyvízhálózat kiépítése jelenleg folyamatban van a faluban. A ház folytatásában kialakított fedett terasz a nyugalom és a kikapcsolódás szigete lehet, ahol a bográcsozó hely, és a hintaágy is helyet kapott. A garázs egy autó részére biztosít zárt és kényelmes parkolást. A garázs mellett lévő fedett beálló még egy tranzit méretű autó részére is helyet ad. A hangulatos, virágos udvar szépen parkosított, gondozott. Az ingatlan vételára a teljes bútorzatot, háztartási gépeket és a ház gondozásához szükséges eszközöket is tartalmazza! 1/1-es tulajdonostól, tehermentesen, rövid határidővel birtokba vehető! Igény esetén hitel, falusi CSOK és otthon biztosítás díjmentes ügyintézésével is rendelkezésére állunk! Felmerülő kérdés, megtekintési szándék esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simonics Tímea Éva Otthon Centrum - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simonics Tímea Éva Otthon Centrum - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY