Eladó ház Felsőnyék 127 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Felsőnyék 127 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8271828
Referenciaszám: 181100348
Frissítve: 7 napja

Felsőnyék eladó családi ház 5 szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
326 772 Ft/m²
127 m²
Alapterület
2156 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 131 313 Ft
Második évtől
172 175 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Siófoktól 30 km-re található településen, Felsőnyéken lévő ingatlan vegyes falazatú, kő tégla, vályog vegyesen. A házban valóban tágas, nagy tereket, helyiségeket találunk. A házba egy méretes, FEDETT TERASZON keresztül juthatunk be. Egy közlekedőbe érünk, ahonnan balra nyílik az egyik TÉNYLEG NAGY, VILÁGOS SZOBA. A közlekedő végében a konyha van, melyből közvetlenül léphetünk ki egy kisebb fedett teraszra, mely mellett egy kis kerti tavacska van.    A szobával szemben a szintén nagy nappali- étkező részbe érkezünk, melyet egy boltíves nyitott átjáró választ ketté. Balra a másik nagy méretű, KIVÁLÓAN BÚTOROZHATÓ SZOBA van. A nappali-étkező részből egy kis közlekedőn keresztül érhető el a harmadik, tényleg tekintélyes méretű szoba. A közlekedőben mennyezetig érő BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban. A közlekedő közepén nyílik a fürdőszoba.    A RADIÁTOROS FŰTÉSRŐL vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, mely a konyha melletti kis teraszról közelíthető meg a külön bejáratú kazánházban. A ház födémszerkezetének egy része stukatúros, másik része pedig BETON FÖDÉM. A padlás kívülről külön bejáraton keresztül érhető el. A nyílászárók HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK.      A ház mögött egy 68 m2-es, NAGY MELLÉKÉPÜLET található. A melléképületben két nagyobb, egyenként 25 m2-es helyiség és két kisebb tároló van. A nagyméretű telek beépíthető, akár még egy ház építhető rá. Az udvar első részében ÖRÖKZÖLDEK, GYÜMÖLCSFÁK találhatók.     A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, FALUSI CSOK igényelhető, mivel a település szerepel a falusi csok település listában.                           KITŰNŐ VÁLASZTÁS!     HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek elrendezésű, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ingatlan!      Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES FALUSI CSOK  ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY