Eladó ház Felpéc 154 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Felpéc 154 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8240071
Referenciaszám: 114000
Frissítve: 3 napja

Felpéc eladó családi ház 5 szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
694 805 Ft/m²
154 m²
Alapterület
1436 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 338 567 Ft
Második évtől
443 921 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes, mediterrán stílusú, alápincézett családi ház gyönyörűen parkosított kerttel eladó Felpéc hangulatos ékszerdoboz a Sokorói-dombság gyönyörű lankái között, Győrtől mindössze 21 km távolságra. Ezen csendes, madárcsicsergős település nyugodt kis utcájában kínálok megvételre egy újszerű állapotban lévő, alápincézett családi házat, dupla garázzsal és szépen parkosított 1436 m2-es kerttel. A ház 2007-ben épült mediterrán stílusban. HELYISÉGEI: - Pince (40,98 m2) nagy belmagassággal és 2 helyiséggel rendelkezik. Itt található a gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán is. - Földszint (112,54 m2) : étkező, nappali, konyha, 4 hálószoba, fürdőszoba sarokkáddal és zuhanyzóval, kamra, WC, előszoba. A házhoz tartozik egy 40 m2-es fedett TERASZ és előtér. Az udvaron szigetelt dupla garázs áll rendelkezésre, valamint egy külön helyiség, amely vállalkozás céljára vagy irodának is alkalmas. Az ingatlan rendezett tulajdonviszonyokkal, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Műszaki tartalom: - 38-as POROTHERM főfalak 8 cm homlokzati szigeteléssel - pince 38-as Porotherm falazóblokk - 10 cm-es tégla válaszfalak - 20 cm hungarocell födém szigetelés + 10 cm lépésálló szigetelés + 5 cm beton a födémen - lehúzható tetőlétra - Betongerendás födém béléstestekkel mindkét szint felett - Terranova nemesvakolat, ragasztott téglaburkolat lábazattal és díszítéssel a pilléreken - Bramac tetőcserép - 2 rétegű üveggel ellátott hőszigetelt műanyag ablakok kívül aranytölgy, belül fehér színben alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval - FŰTÉS: kombi gázkazán és 25 kW-os vegyes tüzeléses kazán, melyek össze vannak kötve és bármelyik fűtési móddal fűthető a radiátoros rendszer - A házban 3 kémény van. A nappaliban rendelkezésre áll egy kémény, így KANDALLÓ építhető. melyhez a cserépkályha csempék rendelkezésre állnak - meleg vízhez 100 literes tartály - villany 16 A, a garázsban 3 fázis is - 49 m-es fúrt kút az öntözéshez - térkővel burkolt terasz - garázson HÖRMANN szekcionált garázskapu - igényes épített kerítés A tetőtér belmagassága és a födém kialakítása lehetővé teszi a beépítést. Itt további szobák kialakíthatóak. A fenti műszaki tartalomnak köszönhetően alacsony fenntartási költségek! CSOK, kamattámogatott és piaci hitelek, Babaváró. Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés és tanácsadás profi szakemberrel. Megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb megoldást! Szeretne egy igazán csendes ingatlant, ahol nem kell felújításokkal foglalkozni? Garantáljuk, hogy beleszeret. Ez az ingatlan minden bizonnyal megfelel az Ön várakozásainak is. Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES LEHETŐSÉGET! Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívja a +36202777237-es telefonszámot. Megtekintés rövid időn belül, hétvégén is! Várom megtisztelő hívását! VIDEÓ megtekinthető: https://youtu.be/4EyVSy5bFYM A hirdetésben feltüntetett adatok Megbízóm tájékoztatása által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
StoneHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 277 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
StoneHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 277 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY